Om eksponeringsandel for rejsekampagner med annoncer på platformen Oplevelser

Data for eksponeringsandel giver værdifuld indsigt i, hvor ofte dine annoncer vises for forespørgsler, som du deltager i. Denne metric beregnes ved at tage den procentdel af eksponeringer, som dine annoncer har opnået, set i forhold til det samlede antal eksponeringer, som annoncerne kunne have opnået.

Antallet af kvalificerede eksponeringer estimeres ud fra en række forskellige faktorer, heriblandt målretningsindstillinger, godkendelsesstatus og kvalitet. Vi medregner alle individuelle placeringer, som en partner kunne have vist, herunder paneler med hotelinfo og alle karruselpladser. Eksponeringsandel er et godt redskab til at få indsigt i, om du kan nå ud til flere personer med dine annoncer ved at hæve dit bud eller øge dit budget.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan få vist data for eksponeringsandel, og hvordan du får flere oplysninger om, hvordan eksponeringsandel fungerer.

Før du begynder

Hvis du ikke har hørt eller læst om eksponeringsandel før, kan du læse Om eksponeringsandel.

Adgang til rapportering af eksponeringsandel

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Du kan få adgang til rapportering af eksponeringsandel via Google Ads-brugerfladen eller programmeringsgrænsefladen (API, application programming interface). Hvad angår Google Ads-brugerfladen, kan du følge vejledningen nedenfor:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på rullemenuen Alle kampagner øverst.
  5. Vælg Rejserelaterede kampagner.
  6. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og klik på Alle kolonner.
  7. Rul ned, og klikKonkurrencemæssige metrics , skal du markere afkrydsningsfelterne ud for "Eksp. andel på Søgning", "IS for Søgning (øverst)" og "Søg efter abs. IS (øverst)".
  8. Klik på Anvend.

Hvilke metrics der skal vises

Her er nogle metrics, du kan bruge til at få indsigt i din eksponeringsandel:

• Eksponeringsandel på Søgenetværket: De eksponeringer, du har opnået på Søgenetværket, divideret med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at opnå.
  • IS for søgning (øverst): De eksponeringer, du har haft på den øverste placering (et givent sted over de organiske søgeresultater) sammenlignet med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at få på den øverste placering.
  • IS for Søgning (allerøverst): De eksponeringer, du har haft på den allerøverste placering (den allerførste annonce over de organiske søgeresultater), divideret med det anslåede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at få på den øverste placering.