Over de statuscheck voor het maken van toename-experimenten voor apps

De statuscheck voor experimenten biedt een reeks diagnostische gegevens en controles om de kans op doorslaggevende experimentresultaten te vergroten als u een nieuw toename-experiment voor apps maakt.

In dit artikel wordt uitgelegd welke problemen statuscheck kan opleveren en manieren om deze problemen op te lossen. We raden u aan ernstige problemen (in het rood) op te lossen, zoals het gebruik van een iOS-app (momenteel niet ondersteund) en te proberen gematigde problemen (in het geel) zo goed mogelijk op te lossen, zoals 'Budget te laag'.

Problemen die door de statuscheck naar voren komen

Redenen

Oplossingen (praktische tips lezen)

App-OS

Toename-experiment voor apps ondersteunt momenteel alleen Android-apps

Een Android-app kiezen

Beperkt door budget

Als uw campagne wordt beperkt door het budget, is de kans klein dat uw testcomponenten voldoende verkeer genereren om overtuigende experimentresultaten te krijgen.

Uw budget verhogen

Bod te laag

Als uw campagne wordt beperkt door uw biedingen, is de kans klein dat uw testcomponenten voldoende verkeer genereren om overtuigende experimentresultaten te krijgen.

Uw doel-CPA of doel-ROAS verhogen

Budget te laag

Als uw campagnebudget te laag is, genereren uw testcomponenten waarschijnlijk een laag aantal conversies. Dit kan beperken hoe goed onze modellen uw experiment kunnen optimaliseren.

Uw budget verhogen

Betrouwbaarheidsniveau

Het door u gekozen betrouwbaarheidsniveau is mogelijk te hoog ten opzichte van het campagnebudget, waardoor uw experiment langer duurt dan zou moeten.

Het betrouwbaarheidsniveau verlagen

Duur van experiment

De duur die u voor het experiment heeft ingesteld, is waarschijnlijk te kort in verhouding tot het geselecteerde basisbudget voor de campagne en het geselecteerde betrouwbaarheidsniveau. Dat kan ertoe leiden dat uw experiment geen statistisch significante resultaten oplevert.

De experimentduur verhogen of het betrouwbaarheidsniveau verlagen