Meerdere geüpgradede campagnes samenvoegen in één Performance Max-campagne

Als u geschikte campagnes upgradet naar Performance Max, wordt elke geüpgradede campagne een afzonderlijke Performance Max-campagne. Als u besluit deze gescheiden te houden, worden ze naast elkaar getoond, net als het geval is met meerdere campagnes in het zoeknetwerk of display-campagnes.

Houd rekening met het volgende als u meerdere geüpgradede campagnebudgetten wilt samenvoegen in een bestaande Performance Max-campagne:

1. Zorg dat de geüpgradede en oorspronkelijke Performance Max-campagnes dezelfde instellingen hebben, waaronder deze:
  2. Als de 2 campagnes identiek zijn, moeten de prestaties hetzelfde zijn wanneer u het budget verplaatst van een geüpgradede Performance Max-campagne naar een andere. Als u zelf het budget wilt verplaatsen, raden we u aan wekelijks 20% over te hevelen voor een soepele overgang.

Veelgestelde vragen

Moet ik meerdere Performance Max-campagnes samenvoegen in mijn account?

Hoewel het beter is om zo weinig mogelijk campagnes in één account te hebben, zijn meerdere Performance Max-campagnes toegestaan als dit past bij uw doelen (bijvoorbeeld afzonderlijke instellingen, doelen of budgetten). Er kunnen enkele veranderingen in de prestaties optreden tussen campagnes, maar de prestaties op accountniveau worden niet slechter. Performance Max-campagnes in hetzelfde account concurreren niet met elkaar en de campagne met de hoogste advertentierangschikking neemt deel aan de veiling.

Moet ik mijn budgetten voor dynamische zoekadvertenties of GDA handmatig overzetten naar een bestaande Performance Max-campagne?

Zelfs kleine verschillen tussen de campagne-instellingen kunnen een grote invloed hebben op de prestaties. Ook kan het hierdoor moeilijk worden om een diagnose uit te voeren voor de prestatieverschillen. Daarom raden we u sterk aan te wachten tot u een aanbeveling in uw account krijgt dat uw campagne in aanmerking komt voor een upgrade naar Performance Max. Met de upgradetool kunt u makkelijk en foutloos campagnes upgraden. Zo behoudt u de continuïteit in uw resultaten en kunt u de prestaties voor en na de upgrade vergelijken. Als uw campagnes zijn geüpgraded en u deze Performance Max-campagnes wilt samenvoegen, raden we u aan het budget van een campagne in wekelijkse stappen van 20% te verplaatsen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat is de interactie tussen een geüpgradede campagne en de Performance Max-campagnes die op dit moment vanuit mijn account worden getoond?

Afhankelijk van de campagne-instellingen van de geüpgradede campagne en de bestaande Performance Max-campagne, komen deze campagnes wel of niet in aanmerking voor advertentieweergave aan dezelfde gebruikers. Als de campagnes in aanmerking komen voor hetzelfde verkeer omdat de instellingen en targeting vergelijkbaar zijn, wordt de advertentie met de hoogste advertentierangschikking getoond, net als voor al uw andere campagnes met enige mogelijke overlap.