Hyvitysten pyytäminen aktiivisilla tileillä

Huom. Vain käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voivat pyytää hyvitystä. Jos sinulla ei ole näitä oikeuksia, et näe laskutusyhteenvedossa Pyydä hyvitystä ‐vaihtoehtoa. Jos sinulla on normaalit pääsyoikeudet, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan ja pyydä hyvitystä.
Toukokuusta 2024 alkaen osa asiakkaista voi pyytää hyvitystä ilman, että heidän tarvitsee perua Google Ads ‐tiliään. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain Yhdysvalloissa ja saatetaan ottaa käyttöön maailmanlaajuisesti tulevina kuukausina.

Näin hyvitykset toimivat

Jos tililläsi on saldoa, josta voidaan myöntää hyvitys, voit pyytää siitä hyvitystä siirtymällä tilisi Laskutusyhteenveto-sivulta kuluvan kuukauden kohdalle ja klikkaamalla "Pyydä hyvitystä". Näet hyvitystä pyytäessäsi, kuinka suureen hyvitykseen olet oikeutettu. Huom. Hyvityssumma voi joskus olla alhaisempi kuin tilisi saldon yhteydessä näkyvä summa.

Valitse maksu, josta haluat pyytää hyvitystä, ja maksutapa hyvityksen vastaanottamista varten. Kun olet lähettänyt hyvityspyynnön, Google maksaa hyvityksen valitsemallesi maksutavalle ja ilmoittaa hyvityksen tilan sähköpostilla ja Laskutusyhteenveto-sivulla.

Käsittelyaika: Google käsittelee hyvityksen kahden viikon kuluessa, minkä lisäksi credit-korttiyhtiöltä tai pankilta menee käsittelyyn oma aikansa.

Mahdollisia syitä hyvityspyynnön epäämiseen

Google ei myönnä hyvityksiä seuraavissa tapauksissa:

• Tililläsi jäljellä oleva raha on peräisin tarjouskoodista.
  • Maksettavaa erääntynyttä saldoa on vielä jäljellä.
  • Odotettu käyttösumma hyvityksen käsittelyaikana on suurempi kuin tilisi jäljellä oleva saldo.

Usein kysyttyä

Miten voin tarkistaa, onko tililläni saldoa?

Näin tarkistat, onko tililläsi saldoa tai maksettavaa erääntynyttä saldoa:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat uutta Google Adsia, joka tulee kaikkien mainostajien saataville vuonna 2024. Jos käytät vielä Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Yhteenveto.
  3. Jos sinulla on saldoa, se näkyy kuluvan kuukauden laskelmassa merkinnällä "Sinulla on saldoa", jos käytät automaattisia maksuja, tai merkinnällä "Saatavilla olevat varat", jos käytät manuaalisia maksuja.

Miksi minulle tarjotaan vain osittaista hyvitystä tilini saldosta?

Tilillesi voi kertyä lisämaksuja sillä aikaa, kun Google käsittelee hyvityspyyntöäsi. Osittaisissa hyvityksissä otetaan huomioon käsittelyaika ja mahdolliset veloitukset, jotta voidaan varmistaa, että kampanjat pysyvät käynnissä hyvityksen käsittelyaikana.

Kuinka kauan hyvityksen saamiseen yleensä menee?

Hyvitykset käsitellään useimmiten kahden viikon kuluessa. Lisäksi pankilta tai luottokorttiyhtiöltä voi mennä käsittelyyn 10 arkipäivää.

Entä jos käsittelyyn menee enemmän aikaa?

Jos olet odottanut hyvitystä yli neljä viikkoa, ota yhteyttä meihin.

Voinko perua hyvityspyyntöni?

Et voi perua hyvityspyyntöäsi, jos olet tehnyt hyvityspyynnön Laskutusyhteenveto-sivulla.

Miten voin perua tilini ja pyytää hyvitystä?

Näin perut Google Ads ‐tilisi:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat uutta Google Adsia, joka tulee kaikkien mainostajien saataville vuonna 2024. Jos käytät vielä Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä järjestelmänvalvojakuvaketta Admin Icon ja valitse Asetukset.
  2. Laajenna Tilin tila ‑kohta klikkaamalla sitä.
  3. Valitse Peru tilini.
    • Muistathan, että voit perua tilisi ja pyytää hyvitystä vain, jos sinulla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet. Jos sinulla ei ole näitä oikeuksia, et näe asetusten Tilin tila ‑kohdassa Peru tilini ‑vaihtoehtoa.

Tilin tilaksi muuttuu "Peruttu".

Jos muutat mielesi, voit aktivoida tilisi uudelleen kirjautumalla sisään ja seuraamalla annettuja ohjeita. Päivitä sitten maksutietosi ja suorita maksu, niin mainoksesi alkavat taas näkyä. Lue lisää tilin perumisesta.