Om tekstelementer på kampanjenivå for responsive søkeannonser: overskrifter og beskrivelser

Med overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå for responsive søkeannonser (RSA-er) kan du tilknytte opptil 3 overskrifts- og 2 beskrivelseselementer på kampanjenivå. Disse elementene blir brukt i alle aktiverte RSA-er i kampanjen.

Du kan planlegge overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå hvis du har elementer du vil vise i en bestemt tidsperiode. I tillegg kan du feste disse elementene på bestemte plasseringer hvis du vil sikre at de vises.

Merk: Hvis du har festet andre elementer på annonsenivå, kan alle elementene som er festet på den samme plasseringen, være kvalifisert for visning.

Fordeler

• Du kan planlegge at elementene skal vises i en hel kampanje (f.eks. et reklamebudskap med en spesifikk start- og sluttdato).
  • Du kan dele overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå som må oppdateres ofte for alle RSA-er.
  • Du kan legge til 3 ekstra overskrifter og 2 ekstra beskrivelser utover grensen for RSA-er, slik at Google Ads har flere alternativer og kan vise kundene dine de mest relevante kombinasjonene.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Lag overskrifter og beskrivelser for responsive søkeannonser på kampanjenivå

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Velg «Tilknytninger»-tabellvisningen.
  5. Klikk på filterikonet Filter, og velg så «Alle elementtyper» eller «Overskrifter» eller «Beskrivelser».
  6. Klikk på Add-knappen.
  7. Velg kampanjene der du vil bruke overskriften eller beskrivelsen.
  8. Legg til en overskrift eller beskrivelse i tekstfeltet.
    • Valgfritt: Klikk på festeikonet Pin til høyre for en overskrift eller beskrivelse, og velg posisjonen du vil feste den til.
    • Valgfritt: Klikk på «Avanserte alternativer» for å angi planleggingsdetaljer.
      1. Startdato:
        1. Hvis du angir «Ingen» som startdato, starter tidsplanen på dagens dato.
      2. Sluttdato:
        1. Hvis du angir «Ingen» som sluttdato, gjelder tidsplanen på ubestemt tid.
  9. Klikk på Lagre.

Fjern, slå på eller sett overskrifter og beskrivelser på pause for eksisterende kampanjer

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Velg «Tilknytninger»-tabellvisningen.
  5. Finn elementet på kampanjenivå som du vil endre:
    • Alternativ 1: Klikk på rullegardinmenyen til venstre for teksten i elementet, og klikk på handlingen i rullegardinmenyen.
    • Alternativ 2: Merk av for de aktuelle elementene, og klikk på handlingen.

Slik endrer du eksisterende kampanjeelementer

Du kan foreløpig ikke gjøre endringer i overskrifter eller beskrivelser på kampanjenivå.
  1. Hvis du vil oppdatere tidsplanen for et eksisterende kampanjeelement eller endre hvor det er festet, har du to alternativer:
    • Alternativ 1: Fjern det eksisterende elementet, og opprett et nytt.
    • Alternativ 2: Opprett et nytt element med samme tekst, og oppdater tidsplanen eller feltet der elementet er festet. Da erstattes det eksisterende elementet automatisk.
  2. Hvis du vil oppdatere teksten i et eksisterende kampanjeelement, må du fjerne det og opprette et nytt.

Slik ser du rapportering

• Rapportering om elementer
    1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen.
    2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
    3. Klikk på Elementer.
    4. Velg «Tilknytninger»-tabellvisningen.
    5. Se på verdier som Klikk, Visn., CTR, Gj.sn. CPC eller Kostnader i tabellen.
  • Rapportering om kombinasjoner
    1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen.
    2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen.
    3. Klikk på Annonser.
    4. Finn den responsive søkeannonsen du vil kontrollere, og klikk så på Se informasjon om elementene under navnet på annonsen.
    5. Klikk på Kombinasjoner-fanen i menyen øverst.
Merk: Du får ikke se rapportering om elementer på annonsenivå, fordi disse elementene brukes på kampanjenivå. Hvis en overskrift eller beskrivelse på kampanjenivå har samme tekst som et element på RSA-nivå i samme kampanje, deler de den samme resultatstatistikken, for eksempel visninger og klikk. Det er derfor du noen ganger kan se allerede utfylt statistikk når du har opprettet en overskrift eller beskrivelse på kampanjenivå med samme tekst som et element på RSA-nivå (som kan være fjernet eller aktivt) i samme kampanje.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg sørge for at overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå alltid blir vist?

RSA-overskrifter og -beskrivelser på kampanjenivå kan festes. Hvis det er festet andre elementer på annonsenivå, kan disse også vises på den aktuelle plasseringen.
Hvis en festet overskrift og/eller beskrivelse på kampanjenivå ikke kan vises fordi den er i strid med retningslinjene, blir andre reklameelementer og overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå brukt når annonsen vises.

Kommer overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå til å påvirke annonsekvaliteten?

Overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå tas foreløpig ikke med i beregningen av annonsekvalitet.

Blir overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå gjennomgått i henhold til retningslinjene?

Ja. Alle elementer blir gjennomgått i henhold til retningslinjene når de opprettes.

Påvirker gjennomgangen i henhold til retningslinjene av overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå statusen for de responsive søkeannonsene?

Nei. Gjennomgangen av overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå gjelder bare for overskrifter og beskrivelser på kampanjenivå. Den påvirker ikke statusen for de responsive søkeannonsene.

Får jeg se overskriftene og beskrivelsene på kampanjenivå når jeg oppretter responsive søkeannonser på annonsenivå?

Nei. Dette er elementer på kampanjenivå.

Linker til relatert innhold