In-app acties: definitie

In-app acties staat voor het aantal keer dat een vertoning is toegeschreven aan de campagne. De aard van een in-app actie wordt bepaald in de conversie-instellingen van de mobiele app.

In-app acties is ook een type conversiestatistiek, specifiek voor app-campagnes voor engagement (ACE). Installaties daarentegen geeft het aantal conversies aan voor app-campagnes voor installaties (ACI). Lees meer informatie over conversies bijhouden voor mobiele apps.