Om den nye Faktureringsinnstillinger-siden

Fra og med november 2022 gjør endrer Google utseendet på Faktureringsinnstillinger-siden for kunder som bruker automatisk og manuell innbetaling. Alle elementene på den nåværende Innstillinger-siden kommer til å være tilgjengelige, men utformingen endres for at den skal bli enklere og mer intuitiv å bruke. Det blir ingen endringer for kunder som bruker månedlig fakturering.

Faktureringsinnstillinger-siden, som du finner under «Innstillinger»-delen i «Fakturering» Faktureringsikon på hovedmenyen, inneholder informasjon om betalingsmåtene du bruker, hvordan du betaler, betalingsopplysninger, betalingsbrukere, betalingskontakter og Google Payments-kontoen din. Informasjonen på siden er nå plassert i ulike deler. Du kan åpne hver del ved å klikke på den eller ved å klikke på vinkeltegnet til høyre for den.

Betalingsmåter

I «Betalingsmåter»-delen kan du se og administrere de primære betalingsmåtene du har valgt, og legge til en ny betalingsmåte eller en alternativ betalingsmåte. For kunder som bruker manuell innbetaling, ser du den siste betalingsmåten som ble brukt. Klikk på «Administrer betalingsmåter» for å gå til «Betalingsmåter»-siden i Google Ads. Du kan finne ut mer om betalingsmåtene som er tilgjengelige i landet du er i, på denne brukerstøttesiden.

Betalingsfrekvensen din

Under «Betalingsfrekvensen din» kan du se hvordan du betaler for Google Ads. Avhengig av hvilke alternativer som er tilgjengelige i kontoen din, kan du oppdatere betalingsinnstillingene dine for å bytte mellom manuell eller automatisk innbetaling, og du kan oppdatere betalingsgrensen. Du kan finne ut mer om betalingsinnstillinger i denne artikkelen.

Betalingsbrukere/-kontakter

Avhengig av kontotypen din kan det hende du ser en del for enten betalingsbrukere eller betalingskontakter. I denne delen kan du se brukere eller kontakter som får betalingsrelatert kommunikasjon, for eksempel varsler om betalingsmåter som utløper. Hvis du er administratorbruker, kan du klikke på Legg til en ny bruker for å legge til navn, e-postadresse og e-postinnstillinger for å konfigurere en ny betalingsbruker. Hvis du ikke er administratorbruker, må du be administratoren om å legge til en ny bruker eller kontakte brukerstøtten for Google Ads.

Detaljer om betaler

I «Detaljer om betaler»-delen finner du informasjon om personen eller parten som er ansvarlig for å betale for Google Ads-kontoen din. I denne delen kan du se ID-en for betalingsprofilen din og informasjon om land/område, valuta, kontotype, navn, adresse og valg av dokumentspråk. Klikk på blyantikonet Rediger-innstilling (blyantikon) der det er tilgjengelig, for å oppdatere felt, og klikk på Lagre når du er ferdig med å oppdatere informasjonen.

Google Payments-konto

I «Google Payments-konto»-delen kan du se ID-en for Google Payments-kontoen din og kallenavnet for Payments-kontoen din. Denne informasjonen kan være nyttig hvis trenger å kontakte brukerstøtten. Klikk på blyantikonet Rediger-innstilling (blyantikon) for å oppdatere delene som kan redigeres, og klikk på Lagre når du er ferdig med å oppdatere informasjonen.