Prognostiser resultatene for videohandlingskampanjer i rekkeviddeplanleggeren

10. november 2022

Nå er prognoseberegning for videohandlingskampanjer tilgjengelige i rekkeviddeplanleggeren i Google Ads. Dermed blir det enklere for annonsører å planlegge beregninger for konverteringer, avspillinger, rekkevidde og visninger. I dette verktøyet får du en prognose for de potensielle resultatene du kan oppnå med medieplanen din, på bakgrunn av målgruppen, budsjettet og de andre innstillingene du har valgt. Eksempler på slike innstillinger er geografisk område og annonseformater. Prognoser baseres på trender i annonsemarkedet og resultatlogger for lignende kampanjer.

Nå kan du velge «Handling – Konverteringer på nettet» som mål når du konfigurerer planer i rekkeviddeplanleggeren. Du kan også legge til videohandlingskampanjer i de nåværende planene dine. Med denne lanseringen kan du planlegge kampanjer gjennom hele trakten – fra bevissthet til handling, og utarbeide planer for en videostrategi for hele trakten på YouTube. Dermed får du fullt utbytte av annonsene dine. Basert på en egendefinert metaanalyse utført av Nielsen, oppnådde kunder som brukte en videostrategi for hele trakten på YouTube, 10 % høyere avkastning sammenlignet med annonsering med fokus utelukkende på bevissthet.1

Hvis du vil finne ut mer om rekkeviddeplanleggeren, kan du gå til brukerstøtten, og kontakt Google-teamet hvis du trenger hjelp med å få tilgang.

Selçuk Arkun, global produktsjef for rekkeviddeplanleggeren

1. En metaanalyse utført av Nielsen for Google av årlige MMM-resultater (Marketing Mix Modeling) for 21 unike merkevarer innen forbruksvarer i tidsrommet 2018–2020 bestilt av Google.