Konversiosykli: Määritelmä

Konversiosykli on klikkauksen ja konversion väliin jäävä aika. Jos importoit konversioita Google Adsiin, konversiosyklit sisältävät myös ajan, joka menee konversioiden raportoimiseen tililläsi. Jos suurin osa klikkauksista tuottaa konversion esimerkiksi kahden päivän kuluessa, järjestelmä muokkaa konversiotuloksia suunnilleen samassa ajassa.

Selvitä hintatarjousstrategiaraportista, miten kauan asiakkailtasi menee konvertoitumiseen. Jos dataa on saatavilla, voit selvittää raportin avulla myös sen, kuinka monta konversiota Google Adsin ennusteen mukaan saatetaan vielä raportoida tyypillisen konversioviiveen vuoksi.

Aiheeseen liittyvä linkki