Your guide to conversion modeling

Voordelen van conversiemodellering

Voordelen

Modellering kan uw bedrijf op de volgende manieren ten goede komen:

Dit is het icoon voor de representatieve weergave van uw advertentieresultaten.

Representatieve weergave van uw prestaties

Krijg een nauwkeuriger beeld van uw advertentieresultaten (ROI) en een nauwkeuriger beeld van het conversiepad voor alle apparaten en kanalen die het resultaat zijn van advertentie-interacties.

Dit is het icoon voor efficiënte campagne- en optimalisatiebiedingen.

Efficiëntere campagneoptimalisatie en biedingen

Privacyregelgeving en technologiebeperkingen zorgen ervoor dat observatie van bepaalde cohorten van gebruikers niet meer mogelijk is (bijvoorbeeld gebruikers die geen toestemming hebben gegeven of gebruikers die bepaalde apparaattypen of browsers gebruiken). Dit betekent dat onze algoritmen voor automatisch bieden optimalisatiebeslissingen moeten nemen op basis van onvolledige, en vaak vertekende, gegevens. Modellering lost hiaten in gegevens op om ervoor te zorgen dat automatisch bieden werkt met nauwkeurige informatie over uw website- of app-activiteit.

Dit is het icoon voor nauwkeurige en betekenisvolle gegevensmetingen.

Nauwkeurige, privacygerichte meting

Conversiemodellering biedt zinvolle, actiegerichte gegevens en beschermt de identiteit van mensen die interactie hebben met uw advertenties en website. We gebruiken technieken zoals vasthouden voor validatie om de nauwkeurigheid van onze modellen te controleren. Vervolgens vergelijken we de gemodelleerde resultaten met de daadwerkelijke waargenomen conversies die we hebben vastgehouden. Ook meten we onnauwkeurigheden en vertekeningen en stellen we onze modellen voortdurend bij. Bij machine learning worden in grote lijnen vergelijkbare methoden gebruikt.