Your guide to conversion modeling

Her bruker Google konverteringsmodellering

Når konverteringer skjer via flere enheter

Konverteringer via flere enheter modelleres for å ta høyde for brukere som starter kundereisen med en annonseinteraksjon på én enhet, og som fullfører konverteringen på en annen. Finn ut mer om konverteringer via flere enheter.

For konverteringsverdier bruker vi verdiene fra de observerte konverteringene dine til å anslå verdien av en modellert konvertering. Finn ut mer om attribusjonsmodeller og konverteringsverdier.

Når informasjonskapsler er begrenset eller ikke tillatt

Konverteringsmodelleringen kan brukes i disse situasjonene:

Når enhets-ID-er ikke er tilgjengelige

Hvis kundereiser frem til konverteringer, deriblant via apper, ikke kan måles fordi enhets-ID-er forbys (f.eks. trafikk underlagt ATT), modelleres konverteringer basert på trafikk med samtykke eller historisk mobiltrafikk, API-er på plattformer (f.eks. SKAdNetwork) og samlede identifikatorer. Finn ut mer om Apples retningslinjer for åpenhet i forbindelse med sporing av informasjon i apper (App Tracking Transparency – ATT). Vi bruker ikke IDFA for brukere som ikke har gitt samtykke. I stedet bruker vi samlede identifikatorer og modellering for å gi deg det beste bildet.

Merknad om SKAdNetwork: Google Analytics for Firebase SDK støtter konverteringssporing via Apples SKAdNetwork, og Google og deltakende tredjepartsannonsører kan dermed tilskrive brukere appinstalleringer selv om IDFA ikke er tilgjengelig. SDK-en integreres automatisk med SKAdNetwork, som er Apples rammeverk for måling av installeringskonverteringer og i tråd med de nye standardene for personvern. Med Google Analytics for Firebase kan du automatisk registrere appene dine for SKAdNetwork-attribusjon, slik at du kan måle konverteringer av typen «første gang appen åpnes». Finn ut mer om anbefalte fremgangsmåter for iOS-appkampanjer.

Merk: Importeringer av konverteringer utenfor nettet og brukerkontoer som ikke har tilstrekkelig mange ukentlige konverteringer, omfatter kanskje ikke modellerte konverteringer.