Utgivarens köpta, organiska och okända klick: Definition

Du kan skapa anpassade rapporter om specifika kampanjer genom att välja Rapportredigerare i rullgardinsmenyn Insikter och rapporter. Läs om hur du lägger till och läser rapporter om utgivarens köpta klick.

• Utgivarens köpta klick mäter antalet annonsklick från betald tredjepartstrafik till den webbplats där annonsen publicerades. Detta mäter annonsklick från trafik till utgivarens webbplats som har omdirigerats från egendomar som inte ägs eller har förvärvats eller från annan incitamentbaserad aktivitet.
  • Utgivarens organiska klick mäter antalet annonsklick som samlades in från obetald och ägd trafik till utgivarens webbplats. Detta mäter trafik som inte har omdirigerats från egendomar som inte ägs.
  • Utgivarens okända klick mäter antalet klick som inte definitivt identifieras som organiska eller köpta.

Denna segmentering i Google Ads ger insyn och gör det lättare att se dina annonsklick från köpt och icke-köpt trafik till utgivarens webbplats där din annons visas.

Observera att dessa anpassade segment bara är tillgängliga på kampanjnivå i displaykampanjer.