Gekochte klikken, organische klikken en onbekende klikken van uitgever: definitie

U kunt aangepaste rapporten van specifieke campings maken met de Rapporteditor in het dropdownmenu Inzichten en rapporten. Ontdek hoe u rapportage over gekochte klikken van uitgever toevoegt en bekijkt.

• 'Gekochte klikken van uitgever' meet het aantal advertentieklikken van betaald verkeer van derden naar de site waarop de advertentie is gepubliceerd. Dit meet advertentieklikken op basis van verkeer naar de site van de uitgever dat is omgeleid via property's die geen eigendom zijn en niet zijn verkregen en die geen activiteit bevatten waarvoor een beloning wordt aangeboden.
  • 'Organische klikken van uitgever' meet het aantal advertentieklikken dat is verzameld via onbetaald verkeer en eigen verkeer naar de site van de uitgever. Dit meet het verkeer dat niet is omgeleid vanaf property's die geen eigendom zijn.
  • 'Onbekende klikken van uitgever' meet het aantal klikken dat niet duidelijk is vastgesteld als organisch of gekocht.

Deze segmentering in Google Ads biedt transparantie. Hiermee weet u ook welke advertentieklikken van gekocht en niet-gekocht verkeer leiden naar de site van de uitgever waarop uw advertentie staat.

Deze aangepaste segmenten zijn alleen beschikbaar op campagneniveau in display-campagnes.