Lägga till och läsa rapporter om utgivarens köpta klick

Se rapporten om utgivarens köpta klick för att ta reda på antalet annonsklick från betald tredjepartstrafik till den webbplats där din annons publicerades. Där kan du även se utgivarens organiska respektive okända klick i din Google Ads-displaykampanj.

I den här artikeln beskriver vi hur du ser information om utgivarens köpta klick.

Anvisningar

Följ anvisningarna nedan för att visa utgivarens köpta klick:

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Insikter och rapporter i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Rapportredigerare.
  4. Klicka på Anpassad och välj Tabell i rullgardinsmenyn.
  5. Utöka Detaljnivå under Sök efter mätvärden och dimensioner och välj Kampanj.
  6. Utöka Resultat under Sök efter mätvärden och dimensioner och välj Utgivarens köpta klick, Utgivarens organiska klick eller Utgivarens okända klick. Varje val läggs till under Kolumn.
  7. Du kan spara eller ladda ned rapporten.