Improve with AI-powered Search

Veiledning for responsive søkeannonser

Med responsive søkeannonser kan du lage annonser som tilpasses automatisk, så du kan vise kundene mer relevante budskap. Når du lager en responsiv søkeannonse, legger du inn en rekke overskrifter og beskrivelser. Deretter kjører Google Ads tester av de ulike kombinasjonene over tid for å finne ut hvilke som gir de beste resultatene. Basert på tilbakemeldingene fra funksjonen for annonsekvalitet kan du finstemme overskriftene og beskrivelsene, slik at annonsene blir enda mer appellerende for kundene.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner ressursene du trenger for å konfigurere, redigere og optimalisere responsive søkeannonser, slik at du er sikret så gode kampanjeresultater som mulig.

En animasjon som beskriver hvordan responsive søkeannonser fungerer.

Fordeler | Gode grunner til å bruke responsive søkeannonser

Med responsive søkeannonser kan du

• lage fleksible annonser som automatisk tilpasses til bredden på enheten, slik at du har mer plass til å dele budskapet ditt med potensielle kunder
  • spare tid ved å oppgi flere alternative overskrifter og beskrivelser, slik at Google Ads alltid kan vise kundene så relevante annonser som mulig
  • skreddersy overskriftene og beskrivelsene til stedene der kundene bor, vanlige steder eller steder de har vist interesse for
  • nå ut til flere potensielle kunder ved å lage flere alternative overskrifter og beskrivelser, slik at annonsene kan konkurrere i flere auksjoner og matches med flere søkeord
  • oppnå bedre resultater med annonsegrupper ved å generere flere klikk og konverteringer som du ikke fanger opp med tekstannonsene du kjører

Tips

I den tekniske veiledningen for AI-baserte søkeannonser kan du finne ut mer om signalene Google bruker, hvordan søk matches med søkeord, hvordan Google AI effektiviserer søkeordsamsvar, og hva du kan gjøre for å oppnå bedre resultater.

Grunnleggende | Kom i gang med responsive søkeannonser

Finn ut hvordan du kan konfigurere responsive søkeannonser og se resultatene du oppnår med dem.

START NÅ

Optimaliser | Opprett effektive responsive søkeannonser

Finn ut hvordan du kan optimalisere responsive søkeannonser og budskap.

START NÅ

Link til relatert innhold