Stappen: Gesloten winkel

Verwijder gesloten winkels uit de aanbieding

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Een of meer winkelcodes in uw feed met advertenties met uw voorraad (die zijn ingediend met de kenmerken winkelcode voor levering [vehicle_fulfillment_store_code] of winkelcode [store_code]) verwijzen naar een locatie die is gemarkeerd als gesloten. Als gevolg hiervan komen de aanbiedingen die aan die winkelcodes zijn gekoppeld, niet in aanmerking voor weergave in advertenties.

Ga in uw Bedrijfsprofiel-account naar de locatiegroep die is gekoppeld aan uw Merchant Center-account en identificeer de winkelcodes die worden aangegeven als Gesloten winkel op het tabblad Verwerken van uw feed met advertenties van uw voorraad.

Tip: In het gedeelte Locaties beheren van uw Bedrijfsprofiel-account kunt u gemakkelijk filteren op gesloten winkelvermeldingen door de weergave te wijzigen van Alle locaties naar Gesloten.

Locaties kunnen tijdelijk of permanent gesloten zijn. Controleer of de voorraadgegevens voor deze locaties correct zijn ingediend en of u inderdaad voorraadgegevens voor deze dealers wilt verzenden. Als u een gesloten vermelding opnieuw moet openen, controleert u eerst of deze is gemarkeerd als tijdelijk of permanent gesloten:

1. Log in bij Bedrijfsprofiel.
  2. Ga naar de betreffende vermelding.
  3. Kies in het menu voor Informatie.
  4. Als de vermelding tijdelijk is gesloten, wordt er een highlight weergegeven met de tekst 'Tijdelijk gesloten. Dit bedrijf is gemarkeerd als tijdelijk gesloten.'
  5. De vermelding kan ook zijn gemarkeerd als 'Permanent gesloten'.

De tijdelijk gesloten vermelding opnieuw openen

Om een tijdelijk gesloten bedrijf opnieuw te openen:

1. Log in bij Bedrijfsprofiel.
  2. Ga naar de betreffende vermelding.
  3. Kies in het menu voor Informatie.
  4. Ga naar 'Dit bedrijf heropenen op Google'.
  5. Selecteer Markeren als geopend.

Aanvullende opties voor het heropenen van gesloten locaties vindt u hier.

De permanent gesloten vermelding opnieuw openen

Als u deze fout hebt ontvangen en uw locaties nog niet zijn gemarkeerd als Tijdelijk gesloten, betekent dit dat ze zijn gemarkeerd als Permanent gesloten. Controleer uw winkelcodes om te zien of de opgegeven winkelcodes overeenkomen met permanent gesloten winkelvermeldingen.

Met deze stappen kunt u een locatie die is gemarkeerd als permanent gesloten opnieuw openen.

Opmerking: Als uw dealer in het kader van een locatie- of naamswijziging als permanent gesloten is gemarkeerd, moet u de vermelding niet opnieuw openen. Maak in plaats daarvan een nieuwe vermelding voor die dealer.

Volg de verificatie-instructies om een nieuwe vermelding te maken. Afhankelijk van het soort bedrijfsvermelding dat u beheert, ziet u een of meer verificatiemethoden.