Oplossing: Geldige winkelcode ontbreekt

Voeg een geldige winkelcode toe voor de levering die u aanbiedt in uw productfeed

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Er is in uw productfeed geen geldige winkelcode opgegeven voor uw voertuigadvertentie voor verkoop alleen in de winkel. Als gevolg daarvan zijn uw advertenties afgekeurd.

Naast het opgeven van het kenmerk levering [vehicle_fulfillment] met het subkenmerk optie [option] ingesteld op in_store of ship_to_store, moet u voor aanbiedingen die alleen in de winkel kunnen worden gekocht een winkelcode opgeven met het subkenmerk winkelcode[store_code]. De winkelcode die u opgeeft, moet overeenkomen met een van de bestaande winkelcodes die u heeft opgegeven in uw bedrijfsprofiel. Zorg dat uw feed in alle gevallen correcte winkelcodes bevat.