Så löser du: Giltig butikskod saknas

Lägg till en giltig butikskod för försäljning i butik av det lokala fordonserbjudandet i produktflödet

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Inget värde har skickats in för attributet fordonsförsäljning [vehicle_fulfillment] och/eller ingen giltig butikskod har angetts i produktflödet för din endast lokala fordonsannons. Alternativet försäljning i butik tas därför inte med i erbjudandet när annonser visas.

Förutom att attributet fordonsförsäljning [vehicle_fulfillment] med underattributet alternativ [option] har ställts in på i butik in_store eller butiksleverans ship_to_store kräver lokala erbjudanden att du anger en butikskod med underattributet butikskod [store_code]. Butikskoden du skickar in måste matcha någon av de befintliga koder du har angett i din företagsprofil. Se till att flödet alltid innehåller rätt butikskoder.