Kampanjoiden kokonaisbudjetit

Kampanjoiden kokonaisbudjetit ovat tällä hetkellä käytettävissä vain Videokampanjoissa, joilla on tietty alkamis- ja päättymispäivä.

Jos tiedät, kuinka paljon haluat käyttää Videokampanjaan kokonaisuudessaan, voit asettaa kampanjalle kokonaisbudjetin. Voit valita Kampanjan kokonaisbudjetti ‑vaihtoehdon luodessasi uutta Videokampanjaa.

Muista, että budjettityyppiä ei voi vaihtaa kampanjan luomisen jälkeen.

Google Ads pyrkii jakamaan kokonaisbudjetin tasaisesti koko kampanjan ajalle. Päiväkohtaiset vaihtelut liikenteen määrässä huomioidaan kuitenkin siten, että voit saavuttaa kampanjalla parhaat mahdolliset tulokset. Videokampanjasi voi esimerkiksi saada vähemmän katselukertoja maanantaisin ja tiistaisin ja enemmän katselukertoja viikonloppuisin. Google Ads optimoi tällöin kampanjan tulokset lisäämällä kulutusta päivinä, jolloin video saa todennäköisesti enemmän katselukertoja – tinkimättä kuitenkaan budjetin kokonaistavoitteista.

Huom. Laaja kohdistus suurella hintatarjouksella mutta pienellä budjetilla voi johtaa kampanjan ylijäämään.

Kun käytät kampanjassa kokonaisbudjettia, sinulta laskutetaan enintään lisäämäsi kokonaisbudjetin verran, vaikka budjetti ylittyisi Google Adsin katselukertojen tai impressioiden määrän perusteella.

Aiheeseen liittyvä linkki