Finn status for kampanjer, annonsegrupper, annonser og søkeord (i Google Ads-mobilappen)

I Google Ads-mobilappen kan du se statusen for kampanjene, annonsegruppene, annonsene og søkeordene dine. I statusen ser du om kampanjene, annonsegruppene, annonsene og søkeordene kjører som forventet. Ved å sjekke statusen kan du oppdage eventuelle problemer som kan påvirke resultatene, og avgjøre hva du i så fall må gjøre for å løse disse problemene.

For å finne statusen for kampanjene, annonsegruppene, annonsene eller søkeordene dine går du til følgende steder i appen:

• «Status»-kolonnen i Kampanje-, Annonsegruppe-, Annonse- eller Søkeord-tabellene
  • Oversikt-siden for en kampanje eller annonsegruppe
  • Redigeringssiden for kampanjer, annonsegrupper, annonser eller søkeord

Hvis statusen er understreket eller har en boks rundt seg, trykker du på statusen for å få mer informasjon.

Finn ut mer om kampanjestatus, annonsegruppestatus, annonsestatus og søkeordstatus.