Katso kampanjan, mainosryhmän, mainoksen ja avainsanan tila (Google Adsin mobiilisovellus)

Google Adsin mobiilisovelluksesta voit katsoa kampanjan, mainosryhmän, mainoksen ja avainsanan tilan. Tila kertoo, toimiiko kampanja, mainosryhmä, mainos tai avainsana odotetulla tavalla. Tila kertoo myös, vaikuttaako jokin asia kehitykseen ja mitä voit tarvittaessa tehdä ongelman korjaamiseksi.

Jos haluat selvittää kampanjan, mainosryhmän, mainoksen tai avainsanan tilan, voit katsoa sen seuraavista sovelluksen kohdista:

• Kampanja-, Mainosryhmä-, Mainos- tai Avainsana-taulukon Tila-sarake
  • Kampanjan tai mainosryhmän etusivu
  • Kampanjan, mainosryhmän, mainoksen tai avainsanan muokkaussivu

Jos tila näkyy alleviivattuna tai sen ympärillä on ruutu, saat lisätietoja napauttamalla tilaa.

Lue lisää kampanjan tilasta, mainosryhmän tilasta, mainoksen tilasta ja avainsanan tilasta.