Tiedostojen lataaminen ja analysointi Gemini-verkkosovelluksessa

Voit ladata dokumentteja ja laskentataulukoita Gemini-verkkosovellukseen ja saada vastauksia, yhteenvetoja ja vinkkejä sisältöösi liittyen.

Saatavuus

Tiedostojen lataaminen

Tärkeää: Et voi tällä hetkellä ladata kuvia ja tiedostoja samaan kehotteeseen. Lue, miten voit ladata kuvan Gemini-sovelluksiin.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Kirjoita kysymys tai kehote alareunan tekstikenttään.
  3. Valitse Lisää tiedostoja .
  4. Valitse Lähetä .

Tuetut tiedostot

Tärkeää: Voit ladata kerralla enintään 10 tiedostoa, ja suurin yksittäisen tiedoston koko on 100 Mt.
  • Pelkät tekstitiedostot: TXT
  • Dokumenttitiedostot: DOCX, PDF, RTF
  • Google Docsissa luodut dokumentit
  • Taulukkodatatiedostot: CSV, TSV
  • Laskentataulukkotiedostot: XLSX
  • Google Sheetsissä luodut laskentataulukot

Lisätietoa ladattavista tiedostoista

Dataan perustuvan kaavion luominen

Voit pyytää Gemini-verkkosovellusta luomaan kaavion, joka perustuu ladattuun laskentataulukkoon, tarkastella kaaviota lähemmin zoomaamalla ja muokata sitä tarpeisiisi sopivaksi.

Kaavion muokkaaminen

1. Valitse kaavion alta Muokkaa
  2. Valitse, miten haluat kaavion muuttuvan. Voit esimerkiksi muokata kaavion tyyppiä ja tunnisteita.
  3. Valitse Päivitä.

Lue, miten voit muokata ja viedä Gemini-sovellusten vastauksia ja jakaa keskusteluita.