Vastausten vienti Gemini-sovelluksista

Voit viedä nämä Gemini-sovellusten vastaukset Google Workspace ‑sovelluksiin, kuten Gmailiin tai Google Docsiin. Voit myös viedä koodia Google Colabiin, Replitiin ja muihin kehittäjätyökaluihin.

Tärkeää: Jos lataat sisältöä tai koodia Gemini-sovelluksista niiden ulkopuolelle, kyseiseen sisältöön sovelletaan kohdepalvelun ehtoja ja käytäntöjä.

Vastausten vienti Google Workspaceen

Tärkeää: Jos olet kirjautuneena Google Workspace ‐tilille, vientivaihtoehdot riippuvat saatavuudesta ja Workspace-asetuksista. Vientivaihtoehdot vaihtelevat Gemini-sovelluksittain.

Vastauksen vienti Google Docsiin

Valitse vastauksen alta Jaa ja vie ja sitten Vie Docsiin. Tämä tallentaa uuden dokumentin Google Driveen.

Vastauksen vienti Gmailiin

Tärkeää: Tämä ominaisuus on saatavilla vain, jos sinulla on Gmail-tili.

Valitse vastauksen alta Jaa ja vie ja sitten Luonnos Gmailissa. Tämä luo sähköpostiluonnoksen Gmailissa.

Taulukon vienti Google Sheetsiin

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain vastauksissa, joissa on taulukko. Kuvia sisältäviä taulukoita ei voi viedä Sheetsiin.

Valitse taulukon oikeasta alareunasta Vie Sheetsiin. Taulukko tallennetaan uuteen laskentataulukkoon Google Drivessa.

Eksportoi koodi

Python-koodin vienti Google Colabiin

Tärkeää: Vienti Google Colabiin ei ole tällä hetkellä käytettävissä Workspace-tileillä.

Valitse vastauksen alta Jaa ja vie ja sitten Vie Colabiin. Tämä tallentaa uuden Colab-työkirjan Google Driveen.

Koodin vienti Replitiin
  1. Valitse vastauksen alta Jaa ja vie ja sitten Vie Replitiin.
  2. Lue ilmoitukset.
  3. Valitse, haluatko jatkaa.
    • Peruminen: Valitse Ei kiitos.
    • Jatkaminen: Valitse Ymmärrän, avaa Replit. Tämä lähettää kehotteen ja Gemini-sovelluksen vastauksen Replitille. Kirjaudu tarvittaessa Replit-tilillesi.

Tuetut koodauskielet

Voit viedä koodia Replitiin seuraavilla kielillä:

• Bash
  • C
  • C#
  • C++
  • CSS
  • Dart
  • Go
  • HTML
  • Java
  • JavaScript
  • Kotlin
  • PHP
  • Python
  • Ruby
  • Rust
  • SQL
  • Swift
  • TypeScript