Gemini-sovelluksista saatujen vastausten tarkistaminen

Voit tarkistaa Gemini-sovellusten väitteet Google-painikkeella. Se etsii Google Hausta Gemini-sovellusten luomia väitteitä todennäköisesti tukevaa tai niistä eroavaa sisältöä.

Tärkeää: Ominaisuus on käytettävissä vastauksissa useimmilla kielillä. Se ei ole käytettävissä laajennuksilla luotaviin vastauksiin eikä se käsittele kaikkea sisältöä, esimerkiksi koodeja tai Markdown-taulukoita.

Vastauksen tarkistaminen

1. Valitse vastauksen alta Tarkista vastaus huolellisesti .
  2. Tarkista vastauksesta korostetut väitteet. Värien merkitykset:
    • Vihreä korostus: Google Haku löysi sisältöä, joka tukee väitettä. Linkki on saatavilla, mutta Gemini-sovellus ei välttämättä käyttänyt sitä vastauksensa luomiseen.
    • Oranssi korostus: Google Haku löysi sisältöä, joka todennäköisesti eroaa väittämästä tai ei ole tähän tarkoitukseen olennaista. Vastauksessa on linkki, jos sellainen on saatavilla.
    • Ei korostusta: Tietoa ei ole riittävästi tai sitä ei ole tarkoitettu faktatiedoksi.
  3. Lue lisää Google Haun löytämistä tuloksista klikkaamalla korostettua tekstiä.

Vinkki: Kun käytät Tarkista vastaus huolellisesti ‐ominaisuutta, Gemini-sovellus ehdottaa vastauksen yhteydessä myös samantyyppisiä hakuja. Klikkaa ehdotettua samantyyppistä hakua, niin näet sen tulokset.