Viimeaikaisten keskusteluiden etsiminen ja ylläpito Gemini-sovelluksissa

Löydät halutessasi viimeaikaiset keskustelusi Gemini-sovelluksista. Voit kiinnittää, nimetä uudelleen ja poistaa keskusteluja, jotta löydät ne helpommin jatkossa.

Tärkeää: Alla olevat ominaisuudet ovat käytettävissä vain, jos Gemini-sovellustoiminta on päällä henkilökohtaisella tilillä tai jos käytät Geminiä työpaikan tai oppilaitoksen tilillä.

Näin löydät kiinnitetyt ja viimeisimmät keskustelut

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Jos keskustelut on piilotettu, valitse yläreunasta Valikko .
  3. Näet kiinnitetyt ja viimeaikaiset keskustelut sivupaneelissa.

Viimeisimmän keskustelun kiinnittäminen

1. Jos keskustelut on piilotettu, valitse yläreunasta Valikko .
  2. Vie hiiri sivupaneelissa Viimeisimmät-kohtaan sen keskustelun päälle, jonka haluat kiinnittää.
  3. Valitse Lisää ja sitten Kiinnitä .
  4. Voit myös muokata keskustelun nimeä.
  5. Valitse Kiinnitä. Näet keskustelun valikon Kiinnitetyt-kohdassa.
Gemini-verkkosovelluksen uudessa käyttöliittymässä
  1. Jos keskustelut on piilotettu, valitse yläreunasta Valikko .
  2. Vie hiiri sivupaneelissa Viimeisimmät-kohtaan sen keskustelun päälle, jonka haluat kiinnittää.
  3. Valitse Lisää ja sitten Kiinnitä .
  4. Voit myös muokata keskustelun nimeä.
  5. Valitse Kiinnitä. Löydät kiinnitetyn keskustelun Viimeisimmät-kohdan yläreunasta.

Keskustelun irrottaminen

1. Jos keskustelut on piilotettu, valitse yläreunasta Valikko .
  2. Vie hiiri sivupaneelissa Kiinnitetyt-kohtaan sen keskustelun päälle, jonka haluat irrottaa.
  3. Valitse Lisää ja sitten Irrota .
Gemini-verkkosovelluksen uudessa käyttöliittymässä
  1. Jos keskustelut on piilotettu, valitse yläreunasta Valikko .
  2. Vie hiiri sivupaneelissa Viimeisimmät-kohtaan sen keskustelun päälle, jonka haluat irrottaa.
  3. Valitse Lisää ja sitten Irrota .

Keskustelun nimeäminen uudelleen

1. Jos keskustelut on piilotettu, valitse yläreunasta Valikko .
  2. Vie hiiri sivupaneelissa sen keskustelun päälle, jonka haluat nimetä uudelleen.
  3. Valitse Lisää ja sitten Nimeä uudelleen .

Keskustelujen poistaminen Kiinnitetyistä ja Viimeisimmistä

Tärkeää: Kun poistat jonkin keskustelun kiinnitetyistä ja viimeaikaisista keskusteluista, myös se poistetaan myös Gemini-sovellustoiminnasta.

1. Jos keskustelut on piilotettu, valitse yläreunasta Valikko .
  2. Vie hiiri sivupaneelissa poistettavan keskustelun päälle.
  3. Valitse Lisää ja sitten Poista .

Mitä tapahtuu, kun keskustelu poistetaan

Tärkeää käyttäjille, joilla on työpaikan tai oppilaitoksen tili: Alla olevat tiedot koskevat Gemini-sovellusten käyttäjiä. Jos käytät Gemini for Google Workspace ‑lisäosaa työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, katso miten voit hallinnoida ja poistaa toimintaa Gemini for Google Workspacen kautta.

Jos poistat jonkin keskustelun kiinnitetyistä ja viimeaikaisista keskusteluista, myös siihen liittyvä toiminta poistetaan Gemini-sovellustoiminnasta. Jos Gemini-sovellustoiminnan data poistetaan, toiminta ei näy viimeisimmissä ja kiinnitetyissä keskusteluissa.

Gemini-sovellustoiminnan laittaminen pois päältä ei poista aiempaa dataa, mutta voit poistaa sen milloin tahansa osoitteessa myactivity.google.com/product/gemini.

Tarkastajien läpikäymiä tai merkitsemiä keskusteluita ei poisteta, kun poistat Gemini-sovellustoimintasi, koska niitä säilytetään erillään eikä niitä ole yhdistetty Google-tiliisi. Sen sijaan niitä säilytetään enintään kolme vuotta.

Vaikka Gemini-sovellustoiminta ei olisi päällä, keskustelusi tallennetaan tilillesi korkeintaan 72 tunnin ajaksi, jotta Google voi tarjota palvelun ja käsitellä palautetta. Tämä toiminta ei näy Gemini-sovellustoiminnassasi.

Lue lisää Gemini-sovellusten tietosuojailmoituksesta.