Gemini-verkkosovellukseen kirjautuminen

Jotta voit käyttää Gemini-verkkosovellusta osoitteessa gemini.google.com, sinun täytyy kirjautua sisään Google-tilillä. Gemini-sovellusten avulla pääset käyttämään Googlen tekoälyä. Se voi auttaa esimerkiksi kirjoittamisessa, suunnittelussa ja oppimisessa. Lue lisää Gemini-sovelluksista, generatiivisesta tekoälystä ja LLM-kielimallien toiminnasta.

Mitä tarvitset

Jos haluat käyttää Gemini-verkkosovellusta osoitteessa gemini.google.com henkilökohtaisella Google-tililläsi, tarvitset seuraavat:

• Henkilökohtaisen Google-tilin, jota hallinnoit itse. Gemini-verkkosovellusta ei voi vielä käyttää Family Linkillä hallinnoiduilla Google-tileillä.
  • Noudata Gemini-verkkosovelluksen käytölle asetettua vähimmäisikärajaa:
    • Euroopan talousalueella, Sveitsissä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias.
    • Muissa maissa, joissa Gemini-verkkosovellus on saatavilla: Käyttäjän on oltava vähintään 13-vuotias (tai maakohtaisen vähimmäisiän täyttänyt). Jos olet alle 18-vuotias, voit tällä hetkellä käyttää Gemini-verkkosovellusta vain englanniksi.
  • Tuetun selaimen: Chrome, Safari, Firefox, Opera tai Edgium.

Lue lisää kielistä ja maista, joilla/joissa Gemini-verkkosovellus on käytettävissä.

Geminin käyttö työpaikan tai oppilaitoksen Google-tilillä

Jos haluat käyttää Geminiä työpaikan tai oppilaitoksen Google-tilillä, järjestelmänvalvojan on sallittava pääsy siihen. Lue lisää Geminin käytöstä työpaikan tai oppilaitoksen Google-tilillä.

Gemini-verkkosovellukseen kirjautuminen

1. Avaa gemini.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu Google-tilillesi.

Kirjautuminen ulos Gemini-verkkosovelluksesta

1. Avaa gemini.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.

Gemini-verkkosovellukseen kirjautuminen ei onnistu

Jos et voi kirjautua Google-tilillesi Gemini-verkkosovelluksessa, saat lisätietoja valitsemalla alta saamasi viestin.

Palveluun ei pääse

Tällä hetkellä voit käyttää henkilökohtaista Google-tiliä, jota hallinnoit itse, tai työpaikan tai oppilaitoksen tiliä, jolle järjestelmänvalvoja on sallinut pääsyn Geminiin. Sinun on myös oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit käyttää Geminiä työpaikan tai oppilaitoksen tilillä tai Gemini-verkkosovellusta Euroopan talousalueella (ETA), Sveitsissä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos haluat käyttää Gemini-verkkosovellusta muissa maissa, joissa se on saatavilla, sinun täytyy olla vähintään 13-vuotias (tai maakohtaisen vähimmäisiän täyttänyt). Jos olet alle 18-vuotias, voit tällä hetkellä käyttää Gemini-verkkosovellusta vain englanniksi.

Gemini-verkkosovellusta ei voi vielä käyttää Family Linkillä hallinnoiduilla Google-tileillä. Jos olet Google Workspace ‐järjestelmänvalvoja, lue lisää pääsyn sallimisesta Geminiin.

Jotain meni pieleen
Kaikki eivät välttämättä voi käyttää Gemini-verkkosovellusta esimerkiksi sijainnin, iän tai tilityypin vuoksi. Jos et voi käyttää Gemini-verkkosovellusta nyt, voit yrittää myöhemmin uudelleen.