Palautteen lähettäminen ja Gemini-sovelluksiin liittyvästä ongelmasta ilmoittaminen

Jos vastauksessa on virheitä ja jotakin, mikä ei vaikuta turvalliselta, lähetä meille palautetta kyseisestä vastauksesta. Jos sinulla on yleisiä ongelmia Gemini-sovellusten kanssa tai haluat kertoa meille kokemuksestasi, lähetä meille sovellukseen liittyvä ilmoitus.

Palautteen antaminen vastauksesta

Tärkeää: Jos käytät Gemini for Google Workspace ‑lisäosaa työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, et voi lisätä palautetta etkä liittää sisältöä.

Palautteesi auttaa tekemään Gemini-sovelluksista hyödyllisempiä, tarkempia ja turvallisempia.

1. Valitse Gemini-sovellusten vastauksen alapuolelta Hyvä vastaus tai Huono vastaus .
  2. Voit myös valita syyn, antaa lisää palautetta ja valita, ettei viimeisintä ennen vastausta ladattua kuvaa oteta mukaan palautteeseen.
    • Vinkki: Kun valitset syyn, se auttaa meitä palautteesi tulkinnassa. Esimerkiksi jos kyseessä on vaarallinen tai loukkaava Huono vastaus , ymmärrämme arviotasi paremmin, jos valitset Loukkaava/Vaarallinen.
  3. Jos kirjoitat oman palautteen, valitse sen jälkeen Lähetä.

Ongelmasta ilmoittaminen tai yleisen palautteen lähettäminen

Näin voit ilmoittaa ongelmasta tai lähettää yleistä palautetta Gemini-verkkosovelluksesta:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Valitse yläreunasta Ohje ja sitten Ohje.
  3. Valitse uuden paneelin alareunasta Ilmoita ongelmasta.
  4. Kirjoita palaute. Voit lisätä kuvakaappauksen, jotta saisimme asiasta paremman käsityksen.
  5. Valitse alareunasta Lähetä.
Gemini-verkkosovelluksen uudessa käyttöliittymässä
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Valitse alareunasta Ohje ja sitten Ohje.
  3. Valitse uuden paneelin alareunasta Ilmoita ongelmasta.
  4. Kirjoita palaute. Voit lisätä kuvakaappauksen, jotta saisimme asiasta paremman käsityksen.
  5. Valitse alareunasta Lähetä.

Näin voit ilmoittaa Gemini-verkkosovelluksen vastauksen oikeudellisesta ongelmasta:

1. Valitse vastauksen alta Lisää ja sitten Ilmoita oikeudellisesta ongelmasta.
  2. Valitse, miksi haluat ilmoittaa sisällöstä.
  3. Seuraa ohjeita näytöllä.

Miten Google käyttää palautettasi

Palaute, siihen yhdistetyt keskustelut ja näihin liittyvä data käsitellään näin:

• Koulutetut tiimit tarkastavat ne. Ihmisen tekemä tarkastus on välttämätön, jotta voimme tunnistaa palautteesta mahdolliset ongelmat ja ilmoittaa niistä. Joissakin tapauksissa laki edellyttää tätä.
  • Niitä käytetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti. Google käyttää tätä dataa Googlen tuotteiden, palveluiden ja koneoppimisteknologioiden tarjoamiseen, parantamiseen ja kehittämiseen. Tämä on selitetty tarkemmin tietosuojakäytännössä.
    • Käytämme tätä dataa esimerkiksi Gemini-sovellusten turvallisuuden parantamiseen. Se auttaa meitä havaitsemaan ja välttämään vaarallisia pyyntöjä tai vastauksia jatkossa.
  • Säilytysaika on enintään kolme vuotta. Palautetta, siihen yhdistettyjä keskusteluja ja näihin liittyvää dataa säilytetään enintään kolme vuotta, eikä niitä yhdistetä Google-tiliisi.

Lue lisää Gemini-sovellusten Yksityisyys- ja tietosuojakeskuksesta.