Kääntäminen samalla kuin kirjoitat

Voit kääntää tekstiä toiselle kielelle, kun kirjoitat Gboardilla.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 7.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version. Katso kääntämistä tukevat kielet.
  1. Asenna Gboard Android-puhelimelle tai ‑tabletille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Kosketa kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  4. Valitse näppäimistön yläreunasta Avaa ominaisuusvalikko Avaa ominaisuusvalikko.
  5. Valitse Käännä Kääntäjä.
  6. Valitse kieli, josta teksti käännetään.
  7. Valitse kieli, johon teksti käännetään.
  8. Kirjoita tekstiä. Käännöksen esikatselu tulee näkyviin kirjoittamisen aikana. Kosketa esikatselua, niin näet lisää erilaisia käännöksiä.
  9. Napauta Valitse Done, niin käännös otetaan käyttöön.
Vinkki: Voit sulkea ikkunan valitsemalla Sulje ominaisuusvalikko Close features menu.