Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Oman datan poistaminen Google Fitistä

Voit poistaa historiasta liikuntakertoja, joiden tiedot eivät pidä paikkaansa, tai poistaa koko liikuntahistoriasi. Voit myös poistaa Google Fit -tiliisi liitetyn datan.

Tärkeää: Kun poistat dataa toiminnasta, unesta tai ohjatusta hengityksestä, myös siihen liittyvät päiväkirjamerkinnät poistetaan. Datan poistamista ei voi kumota.

Oman Google Fit ‑datan poistaminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Ylläpidä dataasi.
  5. Valitse Lisää Lisää ja sitten "Poista kaikki."
  6. Vahvista datan poistaminen.
Historian poistaminen poistaa tallennetut tiedot vain Google-tililtäsi. Muut sovellukset tai laitteet ovat saattaneet tallentaa vastaavia tietoja omiin palveluihinsa. Poista näitä tietoja sovellusten tai laitteiden omista asetuksista.

Tietyn datatyypin poistaminen

Voit poistaa vain tietyntyyppisen datan, esimerkiksi jonkin liikuntamuodon tai sijainnin.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Ylläpidä dataasi.
  5. Valitse poistettavan datatyypin vierestä Poista.
  6. Vahvista datan poistaminen.

Tietyn toiminnan poistaminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse alareunasta Päiväkirja.
  3. Napauta liikuntahistorian kohtaa, jonka haluat poistaa.
  4. Valitse Lisää Lisää ja sitten Poista.

Vinkki: Jos seuraat unta Nest Hubilla, sinun täytyy odottaa viimeisimmän unikerran päätyttyä vähintään kaksi tuntia ennen kuin voit poistaa sen.