Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Sykkeen seuranta kellolla

Voit mitata sykettä Wear OS ‑kellolla. Google Fit ‑sovelluksella voit seurata sykettä treenin ajan tai pidemmällä aikavälillä.

Tärkeää: Fit ei tallenna sykedataa alle 13-vuotiailta (tai maassasi sovellettavaa ikää nuoremmilta).

Aloittaminen

Sykkeen mittaaminen on mahdollista vain, jos kellossasi on sykemittari. Tässä on muutamia esimerkkejä:

• LG Watch Sport
  • Huawei Watch 2
  • Montblanc Summit
  • Fossil Q Control
  • Misfit Vapor

Voit myös käyttää Bluetooth-sykemittaria, kuten rintakehän ympärille kiinnitettävää vyötä.
Huom. Ominaisuus on käytettävissä vain Wear OS 3:ssa ja vanhemmissa versioissa.

Tämänhetkisen sykkeen tarkistaminen kellosta

Navigointi kellossa

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Katso lista sovelluksista painamalla virtapainiketta.
  3. Avaa Google Fit ‑sykesovellus Google Fit.
  4. Valitse Mittaa.
    • Wear 2: Avaa Google Fit ‐sovellus. Vieritä ja valitse Mittaa syke. Jos et näe tätä kohtaa, toiminto ei ole käytettävissä kellossasi.
  5. Pysy paikallasi, kun kello mittaa sykkeesi.

Sykkeen tarkistaminen treenin aikana

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Näet sykkeen pyyhkäisemällä viimeiselle näytölle.
  3. Näet näytön yläreunassa sykealueen mittarin, jonka arvot vaihtelevat alhaisesta keskitasoon ja intensiiviseen.
    • Voit ansaita Cardio-pisteitä, kun syke on keskitasoa tai intensiivinen.
Bluetooth-sykemittarin käyttöönotto
  1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Varmista, että kellon Bluetooth on käytössä.
  3. Avaa Google Fit ‑sykesovellus Google Fit.
  4. Valitse Asetukset  Asetukset ja sitten Bluetooth-anturit.
  5. Valitse laitteesi.
    • Jos et näe laitettasi, valitse Hae.
  6. Myönnä tarvittaessa Fitille anturin käyttölupa.

Vinkki: Kun anturi seuraa sykettä, kellossa näkyy sykkeen vieressä Bluetooth Bluetooth.

Huom. Bluetooth-sykeantureita tuetaan vain Wear OS 3:ssa ja vanhemmissa versioissa.

Puhelin:

1. Avaa Google Fit ‑sykesovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Aloitusnäyttö.
  3. Vieritä ja valitse Syke.
  4. Valitse ajanjakso, jolta haluat nähdä sykedataa.
Päivittäisen sykkeen tarkistaminen

Kellolla:

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Katso kaikki sovellukset painamalla virtapainiketta.
  3. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  4. Näet sykkeen vierittämällä Syke-kohtaan.

Puhelimella:

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Aloitusnäyttö.
  3. Vieritä ja valitse Syke.
  4. Valitse ajanjakso, jolta haluat nähdä sykedataa.
Sykemittarin korjaaminen

Kokeile näitä keinoja, jos sykemittari ei toimi.

1. Kiristä kellon ranneke ranteeseesi tai säädä Bluetooth-sykemittarin istuvuutta.
  2. Varmista, että sykemittarin koko takaosa koskettaa ihoasi.
  3. Pysy paikallasi. Liikkuminen voi häiritä anturin tarkkuutta.

Tärkeää: Sykemittaustoiminnot eivät ole lääkintälaitteita, vaan ne on tarkoitettu vain antamaan tietoa. Keskustele aina lääkärin kanssa ennen kuin aloitat uuden liikuntaohjelman tai muutat ruokavaliotasi.