Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Fit ei toimi kellossa

Jos kellosi ei seuraa liikkumistasi, voit muuttaa jotain asetuksia kellolla ja puhelimella.

Google Fit- ja Wear OS ‑sovellusten päivittäminen

1. Avaa Android-puhelimella Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Omat sovellukset ja pelit.
  3. Päivitä Wear OS ‑sovellus Wear OS by Google ja Google Fit ‑sovellus Google Fit, jos ne eivät ole ajan tasalla.

Saman tilin käyttäminen kellolla ja puhelimella

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili. Näet tilin, jolla kirjauduit sisään.
  3. Pyyhkäise kellon näytön yläreunasta alaspäin.
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Muokkaus ja sitten Tilit. Näet tilin, jolla kirjauduit sisään.
  5. Jos ne eivät ole samat, kirjaudu sisään samalle tilille molemmilla laitteilla. Katso, miten kellon tili vaihdetaan.

Fitin käyttölupien varmistaminen

Google Fit toimii kellolla parhaiten, kun sillä on oikeat käyttöluvat. Näitä ovat esimerkiksi sijainnin, liikkumisen ja sykkeen seuranta. Katso, miten Fitin käyttölupia muutetaan.