Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Mistä Google Fitin data tulee

Kun avaat Google Fitin, saatat nähdä tietoja muista laitteellasi olevista liikuntasovelluksista. Voit tarkistaa, mitkä sovellukset jakavat dataa Fitin kanssa, ja katkaista sellaisten sovellusten yhteyden, joiden et halua tekevän niin.

Sovellusten ja Google Fitin välisen yhteyden katkaisu

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten ​Ylläpidetyt yhdistetyt sovellukset.
  3. Jos haluat nähdä kaikki Google Fitiin yhdistetyt sovellukset, valitse alanuoli Alanuoli ja sitten Google Fit ‑sovellukset ja ‑laitteet.
  4. Jos haluat lopettaa tietojen jakamisen Fitin ja toisen sovelluksen välillä, valitse sovellus  ja sitten Katkaise yhteys ja sitten Katkaise yhteys.