Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Aktiviteter registreres ikke skikkelig i Fit

Fit-funksjonen for registrering av gåing, løping og sykling fungerer ikke perfekt fordi sensorene på enheten din kan registrere informasjon på en annen måte enn andre enheter.

Du kan prøve å løse problemer med hvordan Fit sporer aktiviteter.

Endre tillatelsene for Fit

Google Fit bruker data fra telefonen din til å anslå aktiviteten din. For å få mer nøyaktige beregninger, slå på posisjon og aktivitetssporing.

Merk: Finn ut hvordan du endrer tillatelsene for Google Fit

Du oppdager forskjellige data på klokken og telefonen
Hvis tallene for aktiviteter er forskjellige på klokken og telefonen, kan du flytte enhetene nærmere hverandre, slik at de synkroniseres.
Du finner ikke tidligere aktiviteter
Du må kanskje vente flere timer før statistikken din vises på alle enhetene dine, når du kobler til for første gang eller hvis du kobler til på nytt.

Fit sporer ikke aktiviteter i det hele tatt

Sjekk at aktivitetsregistrering er slått på.
  1. Åpne Google Fit Google Fit på Android-telefonen din.
  2. Nederst trykker du på Profil og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Spor aktivitetsverdier og sørg for at den er slått på.
Hvis du har HTC One M8, fungerer muligens ikke telefonen din med Fit.

Få et mer nøyaktig kaloriantall

Hvis du ikke har angitt høyde og vekt i Fit, beregnes kalorier basert på standardmålinger. For å få et bedre anslag av kaloriene du forbrenner, oppdater informasjonen din.
  1. Åpne Google Fit Google Fit på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Profil.
  3. Trykk på høyden eller vekten din, og endre den.
  4. Trykk på OK.