Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Nest Hubin nukkumisasetusten muuttaminen

Seuraamalla untasi Google Fitillä voit saada paremman käsityksen yleisestä terveydestäsi ja kehosi hyvinvoinnista. Voit esimerkiksi

• kysyä Assistantilta unidatastasi Assistant-laitteilla (voit saada tietoja esimerkiksi unen kestosta, aikataulusta ja laadusta)
  • saada personoituja ehdotuksia Google Fitiltä. (saatat nukkua paremmin optimaaliseen nukkumisaikatauluun, nukkumissuosituksiin ja yleiseen hyvinvointiin liittyvien vinkkien avulla)
  • antaa Nest Hubille luvan seurata ääniä, jotka keskeyttävät unen Unisensorin käytön aikana.

Voit muuttaa uniasetuksiasi milloin tahansa.

Nukkumisen seurannan laittaminen pois päältä

1. Avaa Google Fit ‑sovellus laitteellasi Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Seurantavalinnat-kohdasta Muihin laitteisiin liittyvät asetukset ja sitten Nest Hub.
  5. Valitse Unisensori-kohdasta Poista käytöstä.
  6. Vahvista valinta napauttamalla Poista käytöstä.

Unihäiriöiden seurannan laittaminen pois päältä

1. Avaa Google Fit ‑sovellus laitteellasi Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Seurantavalinnat-kohdasta Muihin laitteisiin liittyvät asetukset ja napauta laitetta.
  5. Valitse Seuraa yskimistä ja kuorsaamista ‑kohdasta Poista käytöstä.

Assistantin pääsyn estäminen unidataan

Tärkeää: Kun poistat Assistantin pääsyn unidataan, poistat myös unisensorin käytöstä kaikilla Assistantiin yhdistetyillä Nest-laitteilla.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus laitteellasi Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse "Google Fitin data ja personointi" ‑kohdasta Ylläpidä Google Assistantia.
  5. Laita Uni pois päältä.
  6. Vahvista valitsemalla Poista.

Uniehdotusten laittaminen pois päältä

Tärkeää: Kun laitat uniehdotukset pois päältä, et saa enää personoituja ehdotuksia. Voit silti saada yleisiä tietoja.
  1. Avaa Google Fit ‑sovellus laitteellasi Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Personointi-kohdasta Ylläpidä personointia.
  5. Laita Uniehdotukset pois päältä.
  6. Vahvista valitsemalla Poista.