Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Hengitystiheyden seuranta

Seuraamalla hengitystiheyttäsi puhelimella voit saada käsityksen kehosi hyvinvoinnista.

Tärkeää: Hengitystiheyden seurantaa ei ole tarkoitettu sairauksien tai terveydentilojen diagnosointiin, parantamiseen, lieventämiseen, ehkäisemiseen tai hoitoon. Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen terveyttäsi koskevissa kysymyksissä.

Hengitystiheyden mittaaminen puhelimella

Tärkeää: Google Fit voi mitata hengitystiheyttä vain tietyillä Android-puhelimilla.

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit .
  2. Valitse alareunasta Aloitusnäyttö.
  3. Vieritä Hengitystiheys-kohtaan ja valitse Lisää Lisää.
  4. Asetu kehyksiin, seuraa ohjeita näytöllä ja pysy paikallasi.
  5. Hengitä normaalisti seurannan loppuun asti.
  6. Valitse Tallenna.
Vinkki: Saat parhaan tuloksen, kun vähennät liikettä istumalla alas ja asettamalla puhelimen pystyasentoon.

Aiempien hengitystiheyksien löytäminen

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Aloitusnäyttö.
  3. Vieritä Hengitystiheys-kohtaan ja valitse Lisää .
  4. Voit nähdä hengitystiheyden historian viikoittain, kuukausittain tai vuosittain.