Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Sykkeen seuranta puhelimella

Seuraamalla sykettäsi puhelimella voit saada käsityksen kehosi hyvinvoinnista.

Tärkeää: Sykkeen seurantaa ei ole tarkoitettu sairauksien tai terveydentilojen diagnosointiin, parantamiseen, lieventämiseen, ehkäisemiseen tai hoitoon. Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen terveyttäsi koskevissa kysymyksissä.

Mitä tarvitset

Voit seurata sykettäsi joillain Android-puhelimilla.

Sykkeen mittaaminen

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Aloitusnäyttö.
  3. Vieritä "Syke"-kohtaan ja valitse Lisää Lisää dataa.
  4. Kosketa takakameran linssiä ja pidä sormeasi kevyesti sen päällä. Seuraa ohjeita näytöllä ja pidä kätesi paikallaan.
    • Tämä toimii parhaiten hyvin valaistussa huoneessa. Jos olet himmeästi valaistussa tilassa, osoita kamera kohti valonlähdettä tai laita puhelimen taskulamppu päälle. Valitse Google Fit ‑sovelluksen alaosasta Taskulamppu .
  5. Valitse Tallenna.

Vinkki: Varmista, että kätesi ovat lämpimät. Verenkierto heikkenee sormissasi, jos ne ovat kylmät, mikä voi aiheuttaa heikon signaalin.

Aiempien sykkeiden löytäminen

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Aloitusnäyttö.
  3. Vieritä "Syke"-kohtaan ja valitse Lisää .
  4. Näet sykehistoriasi valitsemalla Päivä, Viikko, Kuukausi tai Vuosi.