Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Muistutukset treenin lopettamisesta

Tärkeää: Treenin muistutukset käyttävät laitteesi akselerometridataa treenin lopettamisen määrittämiseen. Tämä data ei koskaan poistu laitteeltasi.

Fit havaitsee, kun lopetat liikkumisen, ja muistuttaa treenin lopettamisesta kellossasi akun säästämiseksi.

Fit havaitsee sinun lopettaneen treenin, kun

• olet paikoillasi 5 minuuttia esim. juoksun tai pyöräilyn jälkeen
  • olet paikoillasi 10 minuuttia tietyn muun liikunnan (esim. kävelyn) jälkeen.
Vinkki: Moniin treeneihin sisältyy kävelyä aktiviteettien välillä, joten saat muistutuksen treenin lopettamisesta vasta sitten, kun et ole liikkunut muutamaan minuuttiin. Esimerkiksi jos juokset, lopetat juoksemisen ja alat kävellä tai nostat painoja, lopetat nostamisen ja kävelet hakemaan juotavaa, et saa muistutusta.

Mitä tarvitset

Fit lähettää treenin lopettamismuistutuksia vain joillekin Wear OS ‑laitteille.

Treenin lopettamismuistutukset pois päältä

Tärkeää: Treenin lopettamisen muistutukset ovat oletuksena pois päältä. Voit laittaa eri aktiviteettien muistutukset päälle tai pois päältä koska tahansa.

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Avaa Google Fit Google Fit.
  3. Aloita treeni.
  4. Valitse Lisää Lisää.
  5. Vieritä alas ja napauta Asetukset ja sitten Treeniasetukset.
  6. Laita Treenin lopettamisen muistutukset päälle tai pois päältä.

Vinkki: Jos et huomioi muistutusta, se pysyy näytöllä, kunnes aloitat aktiviteetin uudelleen, hylkäät muistutuksen tai otat kellon pois ranteestasi.

Aktiviteetit, joissa Fit muistuttaa sinua 5 minuuttia lopettamisen jälkeen

• Juokseminen
  • Pyöräily
  • Crosstrainer
  • Soutulaite

Aktiviteetit, joissa Fit muistuttaa sinua 10 minuuttia lopettamisen jälkeen

• Aerobic
  • Sulkapallo
  • Koripallo
  • Ampumahiihto
  • Nyrkkeily
  • Kuntopiiri
  • Crossfit
  • Tanssi
  • Flossaus
  • Amerikkalainen jalkapallo
  • Australialainen jalkapallo
  • Jalkapallo
  • Frisbee
  • Voimistelu
  • Käsipyöräily
  • HIIT
  • Vaellus
  • Jääkiekko
  • Intervalliharjoittelu
  • Naruhyppy
  • Kahvakuulaharjoittelu
  • Potkunyrkkeily
  • Racquetball
  • Soutu
  • Rugby
  • Lumikenkäily
  • Squash
  • Portaiden nousu
  • Voimaharjoittelu
  • Uinti
  • Pöytätennis
  • Joukkueurheilulajit
  • Tennis
  • Juoksumatto
  • Kävely
  • Painonnosto
  • Zumba

Aktiviteetit, joista ei tule treenin lopettamismuistutuksia

• Jooga
  • Pilates
  • Spinning
  • Plastinen voimistelu