Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Tapahtumien jakaminen

Voit jakaa Google Fitin päiväkirjamerkinnät, esim. tilastot, reitit tai kuvan, sosiaalisessa mediassa ja viestisovelluksilla.

Tapahtuman jakaminen

Tärkeää: Et voi jakaa unitietojasi. Lue lisää unitiedoista Google Fitissä.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Päiväkirja.
  3. Valitse tapahtuma.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Jaa Jaa.
  5. Valitse jaettavat tiedot.
    • Jos jakaminen on käytettävissä, voit valita mittarit, kuvan tai kartan.
  6. Jaa sovellukseen tai tallenna kuva puhelimeesi.