Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Jakaminen yhdistetyissä sovelluksissa ja Google Fit ‑datan käsittely

Yhdistä Google Fitiin muita sovelluksia, jotta löydät kaikki liikuntatietosi yhdestä paikasta. Google Fit on porttisi kaikkeen liikuntadataan. Voit valita, mitä dataa jaetaan kolmannen osapuolen sovelluksille, jotka yhdistät Google Fitiin.

Näin yhdistetyt sovellukset toimivat

Voit valita, jakaako Google Fit dataasi muille sovelluksille. Yhdistettyjä sovelluksia koskevat käytännöt kieltävät niitä jakamasta Google Fit ‑dataasi välittäjille tai jälleenmyyjille.

Voit tarkistaa, mihin datatyyppeihin sovelluksilla on pääsy, kun yhdistät ne Google Fitiin, ja voit katkaista sovellusten yhteyden milloin tahansa.

Näin suojaamme datasi

Kun muut sovellukset saavat jakaa dataa Google Fitille, Google Fit käyttää kyseistä dataa toimintasi seurantaan ja analytiikkatietojen näyttämiseen. Google Fit ‑dataasi säilytetään turvallisesti Googlen palvelimilla. Jos hukkaat laitteesi tai vaihdat toiseen, Google-tiliisi yhdistetyn Google Fit ‑sovelluksen datan varmuuskopio löytyy Googlen palvelimilta.

Voit halutessasi jakaa Google Fitin dataa muille kolmannen osapuolen sovelluksille. Yhdistetyt sovellukset voivat pyytää pääsyä Google Fit ‑dataasi, mutta voit valita, mihin datatyyppeihin muilla sovelluksilla on pääsy, ja peruuttaa pääsyoikeuden milloin tahansa.

Kaikkien kehittäjien on noudatettava Fit-dataa käyttäessään Google Fit ‑kehittäjiä ja käyttäjädataa koskevaa käytäntöä.

Sinä teet päätökset
Voit valita, mitä dataa Google Fit jakaa muille sovelluksille, tai olla jakamatta Google Fit ‑dataasi muille sovelluksille. Voit katkaista sovellusten yhteyden milloin tahansa.
Tärkeää: Asetukset vaihtelevat puhelimen ja Android-version mukaan. Saat lisätietoja laitteen valmistajalta.
  1. Avaa Google Fit Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset ja sitten Ylläpidä yhdistettyjä sovelluksia.
    • Jos haluat nähdä kaikki Google Fitiin yhdistetyt sovellukset, valitse alanuoli Avausnuoli ja sitten Google Fit ‑sovellukset ja ‑laitteet.
    • Jos haluat katkaista yhteyden, valitse sovellus ja sitten Katkaise yhteys ja sitten Katkaise yhteys.
Vinkki: Voit myös katkaista yhdistettyjen sovellusten yhteyden Google-tililläsi verkossa.

Health Connect ja Google Fit

Health Connect on Androidin uusi yleinen terveysdata-alusta. Sen avulla voit hallinnoida terveys-, kuntoilu- ja hyvinvointidataasi yhdestä paikasta. Saat helpon tavan yhdistää ja synkronoida käyttämäsi terveys- ja kuntoilusovellukset, mukaan lukien Google Fit.

Health Connect tallentaa terveys‐ ja kuntodatasi turvallisesti laitteelle. Sinä päätät, mitkä sovellukset saavat pääsyn siihen ja kuinka pitkäksi aikaa.

Google Fit noudattaa Health Connectin käytäntövaatimuksia ja Luvat ja arkaluontoisia tietoja käsittelevät APIt ‐käytäntöä. Tähän sisältyy rajoitettua käyttöä koskevien vaatimusten noudattaminen. Niissä määritellään, miten ja mihin tarkoituksiin Google Fit voi käyttää dataasi Health Connectin kautta.