Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Automaattinen seuranta ja Google Fit ‑datan käsittely

Kun automaattinen seuranta on päällä, Google Fit seuraa liikkumista puolestasi. Automaattinen seuranta näyttää sinulle arkiliikunnan (esim. ripeän kävelyn tai portaiden nousemisen), jotta motivoidut liikkumaan ja pääset terveystavoitteisiisi.

Miten automaattinen seuranta toimii
Google Fit kerää laitteesi antureilla dataa liikkumisestasi, esimerkiksi etäisyydestä ja askelista, vaikka sovellus ei ole päällä. Näet datan päiväkirjastasi tai voit tutkia päivittäisiä ja viikoittaisia tilastoja. Jos sallit automaattisen seurannan, Google Fit voi tunnistaa laitteen antureilla treenejä, joita et seuraa manuaalisesti, esimerkiksi päivittäisen kävelyn tai pyöräilyn työmatkalla.
Näin suojaamme datasi
Google Fit näyttää sinulle analyysitietoja, seurantaa ja liikkumishistorian kätevässä muodossa. Google Fit ‑dataasi säilytetään turvallisesti Googlen palvelimilla. Jos hukkaat laitteesi tai vaihdat toiseen, datan varmuuskopio löytyy Googlen palvelimilta.
Sinä teet päätökset

Kun otat Google Fitin käyttöön laitteella, voit päättää, laitetaanko automaattinen seuranta päälle. Voit milloin tahansa laittaa automaattisen seurannan päälle tai pois päältä.

Lisäksi voit eksportoida tai poistaa liikkumisdatasi koska vain.

Android-puhelimella tai ‑tabletilla

Tärkeää: Asetukset vaihtelevat puhelimen ja Android-version mukaan. Saat lisätietoja laitteen valmistajalta.
  1. Avaa Google Fit Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Laita Seurantavalinnat-kohdasta Seuraa aktiviteettien tietoja päälle tai pois päältä.
    • Jos valitset Seuraa aktiviteettien tietoja, anna laitteelle lupa seurata liikkumista seuraamisen näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.
Jos näytöllä ei ole ohjeita seurannan aktivoimiseksi laitteella, toimi näin:
  1. Avaa laitteen Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Google Fit Google Fit.
  3. Valitse Käyttöluvat ja sitten Liikkuminen ja sitten Salli.

Wear OS ‑älykellossa

Wear OS ‑älykello kerää antureillaan dataa liikkumisestasi, esimerkiksi etäisyydestä, askelista ja sykkeestä, ja tallentaa sen Google Fitiin. Näet datan päiväkirjastasi tai voit tutkia päivittäisiä ja viikoittaisia tilastoja.
  1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello koskettamalla näyttöä.
  2. Avaa Google Fit Google Fit.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Seuraa liikkumista.
  4. Laita se päälle tai pois päältä napauttamalla.