Tiedostojen siirtäminen aiemmin luotuun kansioon sisäisessä tallennustilassa

Voit siirtää tiedostoja laitteesi aiemmin luotuun kansioon.

Tiedostojen siirtäminen Luokat-osiosta

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Luokat-kohdasta jokin vaihtoehto.
  3. Etsi tiedostot, jotka haluat siirtää.
    • Yhden tiedoston siirtäminen:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        1. Paina tiedostoa pitkään.
        2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
      • LuettelonäkymässäLista: Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
    • Usean tiedoston siirtäminen:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        1. Paina siirrettävää tiedostoa pitkään.
          • Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta ympyrää kunkin siirrettävän tiedoston yläreunasta.
        2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
      • Luettelonäkymässä Lista:
        1. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää.
        2. Valitse ympyrä jokaisen siirrettävän tiedoston vierestä.
        3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
  4. Valitse Sisäinen tallennustila.
  5. Valitse kansio, johon haluat siirtää tiedoston.

6. Valitse Siirrä tähän.

Tiedostojen siirtäminen Tallennuslaitteet-osiosta

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Vieritä kohtaan "Tallennuslaitteet".
  3. Valitse Sisäinen tallennustila.
  4. Etsi kansio, jossa siirrettävät tiedostot ovat.
  5. Etsi tiedostot, jotka haluat siirtää.
    • Yhden tiedoston siirtäminen:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        1. Paina tiedostoa pitkään.
        2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
      • Luettelonäkymässä Lista: Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
    • Usean tiedoston siirtäminen:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        1. Paina siirrettävää tiedostoa pitkään.
          • Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta ympyrää kunkin siirrettävän tiedoston yläreunasta.
        2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
      • Luettelonäkymässä Lista:
        1. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää.
        2. Valitse ympyrä jokaisen siirrettävän tiedoston vierestä.
        3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen.
  6. Valitse kansio, johon haluat siirtää tiedoston.
  7. Valitse Siirrä tähän.

Kokeile nyt