Sovellusten tallennustilan tarkistaminen

Files by Googlessa voit tarkistaa laitteellesi asennettujen sovellusten käyttämän tilan. Tallennustilan tarkistamiseksi sinun on myönnettävä sovelluksen käyttölupa.

Vinkki: Jos Files by Google on asennettu valmiiksi laitteellesi, käyttölupa on yleensä jo myönnetty.

1. Valitse Luokat-kohdasta Sovellukset.
    Vinkki: Tarkista kunkin sovelluksen tallennustilan määrä.
  2. Näet tallennustilan, luvat, ilmoitukset ja käyttöajan napauttamalla niitä.
  3. Jos käytät Files by Googlea ensimmäistä kertaa:
    1. Käy läpi Tallennustilan laskentaprosessi.
    2. Voit laskea sovellusten tallennustilan valitsemalla Sovellukset-välilehdeltä Laske tallennustila ja sitten Jatka ja sitten Files by GoogleFiles by Google.
      Vinkki: Jos sinua ei uudelleenohjata Files by Google ‐sovellukseen, valitse Takaisin . Näet sitten tallennustilan sisällön.

Kokeile nyt