Suosikkitiedostojen ylläpito

Voit merkitä usein käytettyjä tiedostoja suosikeiksi, jotta ne löytyvät helposti.
Tärkeää: Jos poistat sovelluksen ja asennat sen sitten uudelleen, sinun on merkittävä tiedostot uudelleen suosikeiksi.

Tiedostojen merkitseminen suosikeiksi

1. Avaa Files by Google ‑sovellus Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse kategoria tai tallennuslaite.
  3. Etsi tiedostot, jotka haluat merkitä suosikeiksi.
    • Yhden tiedoston merkitseminen:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        a. Paina tiedostoa pitkään.
        b. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää suosikkeihin.
      • Listanäkymässä Lista:
        a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Lisää suosikkeihin.
    • Näin merkitset useita tiedostoja:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        a. Paina tiedostoa pitkään.
        b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta ympyrää kunkin tiedoston yläreunasta.
        c. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää suosikkeihin.
      • Listanäkymässä Lista:
        a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Valitse.
        b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta kunkin tiedoston vieressä olevaa ympyrää.
        c. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää suosikkeihin.
  4. Alareunassa lukee "Lisätty suosikkeihin".
  5. Suosikeiksi merkityt tiedostot tunnistaa tähdestä Favorites.
  6. Löydät suosikeiksi merkityt tiedostot valitsemalla Kokoelmat-kohdasta  Suosikit.

Tiedostojen poistaminen suosikeista

1. Avaa Files by Google ‑sovellus Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Kokoelmat-kohdasta Suosikit.
  3. Tiedoston Suosikkimerkinnän poistaminen:
    • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
      a. Paina tiedostoa pitkään.
      b. Valitse Lisää Lisää ja sitten Poista suosikeista.
    • Listanäkymässä Lista:
      a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista suosikeista.
  4. Useiden tiedostojen merkinnän poistaminen:
    • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
      a. Paina tiedostoa pitkään.
      b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta ympyrää kunkin tiedoston yläreunasta.
      c. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista suosikeista.
    • Listanäkymässä Lista:
      a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Valitse.
      b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta kunkin tiedoston vieressä olevaa ympyrää.
      c. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Poista suosikeista.
Vinkki: Voit myös poistaa suosikkitiedostoja Suosikit-kansiosta.