Kolmansien osapuolten sivustot ja sovellukset, joilla on pääsyoikeus lapsen tilille

Tärkeää: Kolmansien osapuolten sovellukset ja sivustot on luonut jokin muu yritys tai kehittäjä kuin Google.

Kolmansien osapuolten sivustojen ja sovellusten pääsyoikeuksien valinta

Kolmansien osapuolten sovellukset voivat pyytää pääsyä lapsen Google-tilillä oleviin arkaluontoisiin tietoihin. Arkaluontoisia tietoja voivat olla esimerkiksi lapsen sijainti, selfiet sekä viestintä perheenjäsenten ja ystävien kanssa. Lisätietoja riskeistä

Family Linkillä

1. Valitse lapsi.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Tilin asetukset ja sitten Kolmansien osapuolten sovellusten hallinta-asetukset.
  3. Valitse haluamasi hallinta-asetukset kolmansien osapuolten sovelluksille.
  4. Voit tarkistaa sivustojen ja sovellusten pääsyoikeudet valitsemalla Määritä kolmansien osapuolten sovellusten käyttöoikeudet.

Vinkkejä:

• Kun annat pääsyoikeudet, näet kaikki kolmansien osapuolten sovellukset ja sivustot, joilla on pääsy lapsen tilille.
  • Voit hoitaa lapsen tiliä myös klikkaamalla lapsen nimeä osoitteessa g.co/YourFamily.

Kolmansien osapuolten pääsyoikeuksien poistaminen yksittäisistä sovelluksista

Tärkeää: Voit poistaa pääsyoikeuden milloin tahansa. Voit joutua pyytämään kolmatta osapuolta poistamaan aiemmin kerätyn datan.

Family Linkillä

1. Valitse lapsi.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Tilin asetukset ja sitten Kolmansien osapuolten sovellusten hallinta-asetukset.
  3. Valitse Määritä kolmansien osapuolten sovellusten pääsyoikeudet.
  4. Valitse sovellus, jonka pääsyoikeuden haluat poistaa.
  5. Valitse Estä pääsy.

Vinkkejä:

• Se, voiko lapsi hallita omia tilin asetuksia, ei itsessään vaikuta asetuksiin. Suosittelemme vanhempia varmistamaan, että asetukset ovat oikein, kun tätä valintaa on muutettu.
  • Voit hoitaa lapsen tiliä myös klikkaamalla lapsen nimeä osoitteessa g.co/YourFamily.