Valvottavissa olevat laitteet

Kun hallinnoit lapsen Google-tiliä Family Linkillä, jotkut laitteet sallivat sinun valvoa lapsen tekemisiä verkossa, kun taas toisilla laitteilla voit antaa lapselle luvan kirjautua sisään, mutta useimmat Family Linkin valvontatyökalut eivät toimi.

Valvottavissa olevat laitteet

Family Linkin valvontatyökalut toimivat, jos annat lapsen kirjautua sisään näille laitteille.

Laitteet, joita ei voida valvoa

Jos annat lapselle luvan kirjautua näille laitteille, lapsi voi kirjautua Google-tilillään, mutta useimmat Family Linkin valvontatyökalut eivät toimi.

Tärkeää: Kun lapsen tiliä hallinnoidaan Family Linkin kautta, hän ei voi kirjautua laitteille, joiden Android-versio on vanhempi kuin 5.0.

Muut laitteet

Lue lisää siitä, miten lapsen Google-tili toimii muiden laitteiden kanssa.