Slå Family Link-varsler på eller av

Du kan bestemme hvilke varsler du ønsker å motta fra Family Link.

Administrer varsler

Når du administrerer Google-kontoen til barnet ditt, kan du bestemme om du ønsker å motta varsler via e-post og Family Link-appen.

Viktig: Enkelte varsler kan ikke slås av.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Øverst til høyre trykker du på Varsler og deretter Innstillinger .
  3. Trykk på varseltypen du vil endre.
  4. Slå varsler av eller på for hvert barn.

Varsler du kan få

Foreldre kan som standard få varsler om ting som:

• Nye apper: Når barnet ditt ber om eller installerer en ny app.
  • Nettstedsforespørsler: Når barnet ditt ber om tilgang til nettsteder i Google Chrome som du har blokkert.
  • Aktivitetslagring: Når barnet ditt eller en annen forelder endrer barnets Google-aktivitetsinnstillinger.
  • Posisjonsinnstillinger: Når en annen forelder endrer posisjonsinnstillingene for en av barnets Android-enheter.
  • Posisjonsvarsler: Når du eller en annen forelder konfigurerer posisjonsvarsler for når barnet ankommer eller forlater et familiested med etikett.
  • Family Link-oppdateringer: Velg hvordan du mottar oppdateringer fra Family Link.
  • Google Kids Space: Velg hvordan du mottar oppdateringer fra Google Kids Space.
  • Brukertilbakemeldinger og -undersøkelser: Her kan du hjelpe oss med å lage en enda bedre opplevelse for barnet ditt.
  • Dette er nytt for barn og familier på Google: Velg om du vil ha beskjed om nye funksjoner og tjenester.

Merk: Tjenestene for foreldretilsyn i Family Link kan variere avhengig av hvilken enhet barnet ditt har.