Family Link ‑ilmoitusten laittaminen päälle tai pois päältä

Voit valita, mitä ilmoituksia Family Link sinulle lähettää.

Ilmoitusten valitseminen

Kun olet vastuussa lapsen Google-tilistä, voit valita, lähetetäänkö sinulle ilmoituksia sähköpostiin ja Family Link ‑sovellukseen.

Tärkeää: Joitain ilmoituksia ei voi laittaa pois päältä.

1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Ilmoitukset ja sitten Asetukset .
  3. Valitse muutettavan ilmoituksen tyyppi.
  4. Laita ilmoitukset päälle tai pois päältä kunkin lapsen kohdalla.

Saamasi ilmoitukset

Vanhemmille lähetetään oletuksena ilmoituksia seuraavista tapahtumista:

• Uudet sovellukset: Kun lapsi asentaa uuden sovelluksen tai pyytää sovelluksen asentamista.
  • Sivustopyynnöt: Kun lapsi pyytää lupaa käyttää Google Chromella sivustoa, jonka olet estänyt.
  • Toimintojen hallinta: Kun lapsi tai toinen vanhempi muuttaa jotakin lapsen Google-toiminnan asetuksista.
  • Sijaintiasetukset: Kun toinen vanhempi muuttaa lapsen Android-laitteen sijaintiasetuksia.
  • Sijainti-ilmoitukset: Kun sinä tai toinen vanhempi otatte käyttöön sijainti-ilmoituksen, kun lapsi saapuu merkittyyn perheen paikkaan tai poistuu sieltä.
  • Family Link ‐päivitykset: Kun haluat valita, miten saat Family Link ‑päivityksiä.
  • Google Kids Space: Kun haluat valita, miten saat Google Kids Space ‑päivityksiä.
  • Käyttäjäpalaute ja kyselyt: Kun haluat auttaa meitä parantamaan lapsen käyttökokemusta.
  • Uutta lapsille ja perheille Googlessa: Kun haluat löytää uusia ominaisuuksia ja palveluja.

Huom. Family Linkin käytönvalvontapalvelujen ominaisuudet saattavat vaihdella lapsen laitteen mukaan.