Google Kuvat ja lapsen Google-tili

Kun lapsella on Google-tili, hän voi käyttää Google Kuvat ‑sovellusta kuvien tallentamiseen ja jakamiseen.

Näin Google Kuvat toimii

Google Kuvat on enimmäkseen samanlainen niin lapsille kuin aikuisille. Alle 13-vuotiaiden (tai maassasi sovellettavaa ikää nuorempien) käyttökokemus eroaa ainoastaan muutamalla tavalla. Esimerkki:

• Vanhemmat voivat poistaa jakamisen käytöstä Google Kuvissa.
    • Huom. Tämä asetus ei ole valvonnan tililleen lisänneiden käyttäjien saatavilla.
  • Kasvojen ryhmittely on pois käytöstä, joten lapsi ei voi hakea yksittäisiä henkilöitä kuvakirjastostaan.

Kuvien jakamisen käyttöönotto tai käytöstä poistaminen

Jos loit Google-tilin alle 13-vuotiaalle (tai maassasi sovellettavaa ikää nuoremmalle), voit muuttaa lapsen jakamisasetuksia Google Kuvissa Family Linkillä. Jos laitat kuvien jakamisen pois päältä, lapsi ei voi käyttää Google Kuvien Jaa-painiketta. Myös hänen Google Kuvien jaettuihin albumeihin ja keskusteluihin lisäämänsä sisältö poistetaan. Lapsi voi edelleen jakaa kuvia muissa sovelluksissa, kuten Gmailissa.

Voit siirtyä tähän asetukseen suoraan sovelluksesta napauttamalla alla olevaa painiketta:

Ota Google Kuvien asetukset käyttöön

1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link.
  2. Valitse lapsi.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Sisältörajoitukset ja sitten Google Kuvat.
  4. Laita Kuvien jakaminen päälle tai pois päältä.

Vinkkejä:

• Se, voiko lapsi hallita omia tilin asetuksia, ei itsessään vaikuta asetuksiin. Suosittelemme vanhempia varmistamaan, että asetukset ovat oikein, kun tätä valintaa on muutettu.
  • Voit hoitaa lapsen tiliä myös klikkaamalla lapsen nimeä osoitteessa g.co/YourFamily.