Brug forskellige farvestile på dine steder

Du kan forbedre dine projekter med billeder, videoer og tilpassede stedmarkeringer, når du bruger Google Earth på din computer.

Vigtigt! Du kan se projekter på dine mobilenheder, men du kan ikke oprette eller redigere dem.

Google Earth Tutorial: Style your places

Rediger dine stedmarkeringer
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Start Earth.
  3. Klik på Projekter Projekt i venstre side.
  4. Klik på det projekt, du vil åbne. Hvis du ikke har et projekt, skal du oprette et.
  5. Klik på den stedmarkering, du vil ændre, og klik derefter på Rediger Rediger.
  6. Skift stedmarkeringen eller etiketten under "Stedmarkering" i panelet til venstre:
    • Hvis du vil ændre størrelsen på stedmarkeringen, skal du klikke på pil ned Pil ned under "Standardstørrelse" og vælge en størrelse.
    • Hvis du vil ændre farven på stedmarkeringen, skal du klikke på malerspanden Fyldfarve og vælge en farve.
    • Vælg et ikon for at ændre ikonet for stedmarkeringen. Hvis du vil have flere ikoner at vælge mellem, kan du klikke på Mere Flere og derefter Se flere ikoner og vælge et andet ikon i ikongalleriet.
    • Hvis du vil oprette et tilpasset ikon for stedmarkeringen, skal du klikke på Mere Flere og derefter Upload tilpasset ikon.
      Vigtigt! De ikoner, du uploader, skal være i filformatet .jpg eller .png.
    • Hvis du vil tilføje eller ændre en etiket for din stedmarkering, skal du klikke på Vis avancerede valgmuligheder. Slå din etiket til eller fra ud for "Vis etikettekst", og vælg indstillinger som f.eks. farve og størrelse.

Hvis du vil oprette en tilpasset kortvisning, skal du bruge værktøjerne Zoom ind, Hældning eller Street View nederst til højre og derefter klikke på Optag visning.

Rediger eller fjern synlighed for stedmarkeringer
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Start Earth.
  3. Klik på Projekter Projekt i venstre side.
  4. Klik på det projekt, du vil åbne. Hvis du ikke har et projekt, skal du oprette et.
  5. Hvis du vil flytte stedmarkeringen, skal du klikke på den, klikke på Rediger Rediger og derefter trække den til et nyt sted.
  6. Hvis du vil skjule eller fjerne stedmarkeringen, skal du gå til panelet med projektoplysninger:
    • Hvis du vil skjule en stedmarkering og forhindre den i at blive vist i dit projekt, skal du pege på stedmarkeringens navn og derefter klikke på Skjul element Skjul element.
    • Hvis du vil fjerne en stedmarkering, skal du pege på stedmarkeringens navn og derefter klikke på Slet element  Slet element.
Lav om på elementernes rækkefølge
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Start Earth.
  3. Klik på Projekter Projekt i venstre side.
  4. Klik på det projekt, du vil åbne. Hvis du ikke har et projekt, skal du oprette et.
  5. På listen over de elementer, du har tilføjet, skal du trække i dine dias, linjer, former eller stedmarkeringer for at placere dem i den ønskede rækkefølgen.
Føj billeder og videoer til dine projekter
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Projekter Projekt i venstre side.
  3. Klik på det projekt, du vil åbne. Hvis du ikke har et projekt, skal du oprette et.
  4. Hvis du vil føje et billede eller en video til en stedmarkering, skal du klikke på stedmarkeringen og derefter klikke på Rediger Rediger.
  5. Klik på Tilføj et billede Tilføj et billede i venstre side.
  6. Vælg et billede eller en video, du vil uploade, og klik på Vælg.
  7. Hvis du vil tilføje tekst og grundlæggende formatering, skal du skrive og bruge værktøjerne i feltet Beskrivelse.
    Bemærk! Tekst, der starter med "http", ændres automatisk til et hyperlink.
  8. Dine billeder og videoer åbnes, når du klikker på en stedmarkering i dit projekt.

Dine ændringer gemmes automatisk.