Se moln i Google Earth

Animerade moln visar de senaste 24 timmarnas molnrörelser på Google Earth. Uppgifterna uppdateras varje timme eller när ny data finns tillgänglig.

Aktivera animerade moln

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Kartformat Kartformat.
  3. Scrolla och tryck på Aktivera animerade moln.

Tips! Google Earth visar stationära moln som standard, och animerade moln tonar bort och försvinner sedan när du zoomar in.

Obs!

• Molndata kanske inte alltid är exakta och bör inte användas för allmän säkerhet eller daglig planering.
  • Det kan finnas luckor i täckningen och oregelbundet formade moln.
  • Om nya data inte är tillgängliga visar vi de senaste fullständiga uppgifterna i stället för att inte visa några moln.
  • Det finns ingen molndata nära polerna.

Felsökning

Om vi upplever ett driftavbrott meddelar vi dig på vårt forum.